Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

100 års erfaring

Nyhedsarkiv

Se vores ældre nyheder på denne side.

Læs vores nyeste nyheder her​

Brandbeskyttende glas og stålpartier i Indre By
31-05-2023
SnoerGlas har i samarbejde med Emil Nielsens Smedeværksted A/S, leveret brandbeskyttende glas til tag- og elevatorhuse samt dobbelt-glasdøre til butik- og kontorejendom i indre by i København.
Læs hele nyheden
Rasmus får overrakt Håndværkerforeningens sølvmedalje
23-05-2023
Tirsdag d. 9. maj fik vores nyuddannet glarmestersvend, Rasmus Meisner Dunager, overrakt Håndværkerforeningen Københavns sølvmedalje på Københavns Rådhus - overværet af HM Dronningen.
Læs hele nyheden
Omfattende modernisering af gammel landejendom
30-03-2023
SnoerGlas har leveret og monteret flere indvendige glasløsninger, bestående af glasværn på trappe og repos samt en fast bruseafskærmning på ét af husets badeværelser.
Læs hele nyheden
Facaderenovering af "HJØRNEKONTORET" i Brøndbyvester
12-12-2022
På hjørnet af Ringager og Vallensbækvej i Brøndbyvester, ligger "Hjørnekontoret - Ringager Business Park". Ejendommen er ved at gennemgå en gennemgribende istandsættelse både ind- og udvendigt.
Læs hele nyheden
25-års jubilæum
01-12-2022
Ida Snoer har 25-års jubilæum i vores 100 årige familievirksomhed.
Læs hele nyheden
I år har vi valgt at give et bidrag til Røde Kors julehjælp
02-11-2022
Alle børn fortjener en god jul! Røde Kors hjælper tusindvis af udsatte børnefamilier til at få en god jul med julehjælp.
Læs hele nyheden
To glasbeklædte elevatortårne til Ferring Pharmaceuticals nye domicil – Soundport
01-06-2022
I samarbejde med et godt hold af leverandører, har vi beklædt to elevatortårne med glas på Ferring Pharmaceuticals nye domicil – Soundport.
Læs hele nyheden
​Speciallavede glasvægge til 1700 tals bygning i København
02-09-2021
Engang var Toldbodgade i København porten til en fremtid i Amerika. I dag byder gaden langs havnen på fashionable kontordomiciler i gamle charmerende og bevaringsværdige pakhusbygninger. Men når skæve bygninger møder moderne behov, er der brug for glarmesterarbejde fra øverste hylde.
Læs hele nyheden
Kompleks ”vinduespudsning” i Frederiksberg Kirke gav smukt lysindfald
19-04-2021
24 års støv havde samlet sig mellem forsatsruden og de to store blyindfattede vinduer ved alteret i Frederiksberg Kirke. Det mere end fem meter høje, ubeskyttede vinduesglas uden ramme skulle tages ned, så ruderne kunne blive pudset indvendigt - for første gang. SnoerGlas stod for opgaven med nedtagning og reetablering - en noget krævende ”vinduespudsning”, der blev udfordret af kirkens nye trægulv og en gammel grav.
Læs hele nyheden
​Forsatsvinduer til Holmens Kirke holdt på varmen og dæmpede trafikstøj
25-03-2021
Det var en særdeles spændende og kompliceret glarmesteropgave, der landede hos SnoerGlas, da totalentreprisen på forsatsvinduerne i Holmens Kirke var en realitet.
Læs hele nyheden
Bistrup Kirke fik arkitektonisk solafskærmning - og et forbedret indeklima
15-02-2021
Bistrup Kirke fik solafskærmning i nye ruder og sænkede derved temperaturen i kirkerummet. SnoerGlas stod for den komplicerede opmåling og montering af de i alt 72 MicroShade ruder i et projekt, der stod på over fem måneder.
Læs hele nyheden
​Blyindfattede mosaikruder – en uddøende kompetence
09-12-2020
I Frederiksberg Bredegade 5, ligger en bevaringsværdig bygning, der netop har gennemgået en omfattede restaurering. Stenklint har været entreprenør på sagen og SnoerGlas har i tæt samarbejde med Per Hebsgaard, Hebsgaard A/S, udført restaureringen af blyindfattede ruder på ejendommes hovedtrappe.
Læs hele nyheden
Nyt design med nye funktioner!
05-10-2020
Flere cases. Mere træ. Og fuldt fokus på vores tre faglige snitflader: glas, alu og træ – med rådgivning som kernekompetence.
Læs hele nyheden
Geometrisk ovenlys monteret i Vejleå kirke
31-08-2020
​Halvbuer og historiske silketryk. Matematikken udfordrede, da Vejleå Kirke skulle have nyt ovenlys i kirkens apsis. SnoerGlas fik totalentreprisen, der stod på over fem måneder og inkluderede også nye ruder med silketryk i rytterlys mellem kirke og sognegård.
Læs hele nyheden
Digitalisering optimerer ordrestyring hos SNOER
12-08-2020
​En effektiv projektstyring er altafgørende for en god kundeoplevelse. Gennem digitalisering optimerer SNOER nu interne processer i procesforløbet.
Læs hele nyheden
​Bæredygtigt værn i glas og træ til DTU
18-05-2020
Danmarks Tekniske Universitet, DTU i Lyngby valgte bæredygtigt ”genbrug” kombineret med ombygning i stedet for udsmid og erstatning.
Læs hele nyheden
SKILLS VINDER 2020: Godt arbejdsmiljø øger effektiviteten
27-03-2020
Til dette års SKILLS deltog Snoers alubygger, lærling Heine Justesen i kapløbet om at blive årets alubygger. Heine vandt arbejdsmiljøprisen – en pris, der vidner om effektivitet og høj sikkerhed på arbejdspladsen.
Læs hele nyheden
Glasmontre til Vilstrup Strandkirke
12-02-2020
​I Vilstrup Strandkirke i Haderslev står en glasmontre leveret af SnoerGlas - Glasteknisk en glasmontre som så mange andre – men et godt eksempel på, hvordan glas som materiale indretningsmæssigt tager sig godt ud i ældre miljøer.
Læs hele nyheden
Snoer i tæt samarbejde med specialister om glaskunst i København
07-11-2019
Håndværkerforeningen i Kjøbenhavn søgte rådgivning hos SnoerGlas, da bronzeskulpturerne med de mange grønne glassten foran den såkaldte Slange-bygning på Bispebjerg Bakke skulle istandsættes. Nu er glassene restaureret – men vejen dertil var en lang proces
Læs hele nyheden
​Specialfremstillet glaskonstruktion til Østerport II
20-09-2019
I samarbejde med Per Aarsleff A/S har vi leveret en specialopgave til Østerport Station, der er blevet totalrenoveret.
Læs hele nyheden
2,7 millioner kroners facadeløsning til Danmarks største hotel
06-09-2019
Danmarks største hotel, CABINN Copenhagen, er netop åbnet på Kalvebod Brygge. SnoerAlu har projekteret og leveret glasløsninger til hotellet, herunder hotellets facade. SnoerAlu har optimeret glasprojektet og konstrueret hele løsningen i Schüco aluminiums profiler, såvel indgangspartier, vindfang samt skyde-og flugtvejsdøre.
Læs hele nyheden
Elevatortårn i glas til førende designvirksomhed i Humlebæk
15-05-2019
I tæt samarbejde med Glashærderiet har vi leveret og monteret et komplekst elevatorprojekt i Humlebæk. Kombinationen af det moderne elevatortårn i glas og den ældre bygning har givet en dynamisk kombination.
Læs hele nyheden
Skills 2019: Fra alu til glas i blodet
01-04-2019
David Andersen er blandt tre dygtige glarmesterlærlinge der skal dyste om at være Danmarks bedste. Konkurrencen hedder Skills og holdes årligt. Faktisk er Davids kollega Ali forsvarende Danmarksmester efter han triumferede i Skills 2018.
Læs hele nyheden
Ali i Byggeplads.dk
12-03-2019
Byggeplads.dk har bragt en flot artikel om vores Lærling Ali El Mohamad, som vandt DM i Skills sidste år.
Læs hele nyheden
​SNOER energirenoverer Skt. Annæ Gymnasium
04-03-2019
Som et led i renoveringen af Skt. Annæ Gymnasium energirenoverer vi 550 vinduer for Enemærke & Petersen, der er en del af TRUST, den strategiske partner til Københavns Kommunes bygherreenhed: Byggeri København.​
Læs hele nyheden
Borgmesterbesøg hos SNOER
26-02-2019
Den 25/2 besøgte Borgmester for Beskæftigelses- og integrationsforvaltningen, Cecilia Lonning-Skovgaard, SNOER til en drøftelse af, hvordan Københavns Kommune kan bidrage til rekrutteringsarbejdet hos håndværksvirksomheder i byen.
Læs hele nyheden
Snoer skaber logo med spejleffekt til den nye K.B. Hallen
06-12-2018
For mere end 7 år siden brændte den legendariske K.B. Hallen, hvor nogle af de største kunstnere har optrådt. I går blev den nye bygning indviet af H. K. H Kronprins Frederik.
Læs hele nyheden
Himmellys i Dr. Tværgade
22-11-2018
I forbindelse med renovering af en tagflade på Kongegården i Dronningens Tværgade i indre København, har SNOER Alu netop udført og leveret et pultlys, et hævet ovenlys-bånd, symmetrisk placeret mellem to paralleltage.
Læs hele nyheden
Snoer på tur i modebranchen
17-10-2018
SnoerGlas har været en tur i det jyske for at udføre en ganske speciel butiksindretning.
Læs hele nyheden
Komplekst glastårn til Christianshavns Skole
28-09-2018
SnoerGlas leverer krævende glasinddækning af et indvendigt elevatortårn på Christianshavns Skole. Skolen bliver totalrenoveret og udvidet med bl.a. et naturvidenskabeligt ”Science Lab” i forbindelse med, at skolen udvides fra 3 til 4 spor.
Læs hele nyheden
SnoerGlas på krævende opgave i Københavns Nordhavn
27-09-2018
SnoerGlas har netop afsluttet en krævende udskiftning af større vinduespartier med brandglas, leveret af Saint Gobain gennem ”Glassolutions”, mod en atriumgård i en større kontorejendom i Lautrupgade i Københavns Nordhavn.
Læs hele nyheden
Fokus på digitalisering
29-08-2018
Snoer har i det seneste års tid fokuseret på digitalisering som en vigtig milesten for koncernens fremtid. Digitaliseringsprocessen er sket løbende, og inkluderer brug af elektroniske arbejdssedler, så medarbejderne kan tilgå deres arbejdssedler elektronisk, ligesom lager- og bestillingssystemet også håndteres elektronisk. Det sikrer fuldt overblik og optimeringer i hverdagen. Læs hele nyheden
Læs hele nyheden
Kompleks glasfacade til nyt pandahus i Københavns Z00
07-08-2018
Skandinaviska Glassystem leverer i samarbejde med SnoerAlu en ny glasfacade til Københavns ZOO. - Et komplekst byggeri til 150 millioner, tegnet af BIG, som trods sin kompleksitet også indeholder standardløsninger.
Læs hele nyheden
SnoerAlu leverer facade til kendt bygning i Glostrup
16-07-2018
Det tidligere Computer City på Hovedvejen i Glostrup gennemgår i øjeblikket en større transformation. SnoerAlu bidrager med helt nye facader i begge ender af den kendte bygning.
Læs hele nyheden
Vi fusionerer med Søren Lind Sørensen ApS
26-06-2018
Glarmester-, tømrer- og snedkervirksomheden Søren Lind Sørensen ApS i Glostrup går sammen med Snoer koncernen og bliver til Snoer Træ ApS.
Læs hele nyheden
​Snoer Glas leverer til BLOX i samarbejde med Paustian Inventar
19-06-2018
SnoerGlas har leveret 4 meter høje farvede glaslåger, som indgår i indretningen af BLOX – Realdanias store byudviklingsprojekt på havnefronten i København.
Læs hele nyheden
SnoerGlas leverer altaninddækning til opgradering af almennyttige boliger
10-04-2018
Hjortegården i Herlev har siden 2016 været under forvandling. SnoerGlas leverer altaninddækninger fra finske Lumon, der forlænger udesæsonen og energioptimerer boligerne.
Læs hele nyheden
Udlærte svende hos Glarmestre Snoer og Sønner
26-03-2018
Mikkel Olsen, Jacob Demir og Mads S. Averhoff har fået deres svendebreve
Læs hele nyheden
SnoerGlas leverer specialvinduer til NOMA 2.0
15-02-2018
SnoerGlas leverer specialfremstillede vinduer og døre til restaurant Nomas nye lokaler, der er tegnet af arkitektfirmaet Bjarke Ingels Group.
Læs hele nyheden
RECEPTION
01-02-2018
60 års fødselsdag og introduktion af 4. generation
Læs hele nyheden
Fredet drivhus lægges i Tornerosesøvn
24-01-2018
Vi mærker i øjeblikket historiens vingesus i Botanisk Have, hvor det fredede ”Victorias Drivhus” må vige pladsen for et kommende museumsbyggeri.
Læs hele nyheden
SnoerGlas lærling vandt DM i Skills 2018 for glarmestre
21-01-2018
Vores lærling Ali Hussam El Mohamad vandt lørdag eftermiddag DM i Skills i Herning og fik også arbejdsmiljøprisen med hjem
Læs hele nyheden
Ali kæmper om titlen som landets bedste
18-01-2018
Den 18. - 20. januar kæmper unge fra landets erhvervsuddannelser om titlen som Danmarks bedste ved DM i Skills. Blandt dem er vores glarmesterlærling Ali Hussam El Mohamad.
Læs hele nyheden
Glædelig jul og godt nytår
19-12-2017
2017 har været et spændende år for SnoerGlas.
Læs hele nyheden
SnoerGlas leverer speciel glasløsning til nyt Tivolibyggeri
19-12-2017
Glarmestre Snoer og Sønner har leveret en specielt designet trappeløsning til Tivolis nye, ambitiøse madhjørne midt i København.
Læs hele nyheden
Nye glasdøre til Statens Museum for Kunst
13-12-2017
Glarmestre Snoer og Sønner er i gang med en opgradering af flere indvendige dørpartier på Statens Museum for Kunst midt i København.
Læs hele nyheden
Kæmpe ordre på Landbohøjskolen, Frederiksberg
13-11-2017
SnoerGlas gik systematisk til værks, da flere end 3.300 termoruder blev skiftet ud med lavenergi-ruder.
Læs hele nyheden
Specialdesignede udstillingsvitriner fra SnoerGlas
30-10-2017
SnoerGlas har leveret 3 specielt designede udstillingsvitriner til Ordrup Bibliotek i Gentofte Kommune, hvor vores brede kompetencer har været i spil.
Læs hele nyheden
Omfattende brandsikring af biblioteket på DTU
26-10-2017
Vi optimerer den centrale biblioteksbygning på DTU, så myndighederne kan godkende den til at rumme flere mennesker.
Læs hele nyheden
Indretning af BLOX i samarbejde med Paustian
25-09-2017
SnoerGlas arbejder lige nu med tunge, farvede glaslåger, som skal indgå i indretningen af Realdanias store byudviklingsprojekt BLOX.
Læs hele nyheden
Specialopgave til SnoerGlas
29-08-2017
24 år uden en pudsning giver kedelige vinduer. Det ved de i Frederiksberg Kirke, hvor et 5 meter højt og meget tungt vindue siden de tidlige 90’ere har været sat op bag de blyindfattede ruder.
Læs hele nyheden
Spændende opgave med glaskunst i Oslo
21-08-2017
SnoerGlas har endnu en gang samarbejdet med glaskunstneren Lene Bødker om et værk. Denne gang var vi i Norge for at hjælpe med monteringen af værket ”spejlinger i vand”.
Læs hele nyheden
En af Danmarks største glasopgaver – et tilbageblik
15-08-2017
For 18 år siden blev Det Kongelige Bibliotek – Den Sorte Diamant indviet. Vi håndterede glas-opgaverne.
Læs hele nyheden
Specialfremstillet glas til Trafiktårnet i København
04-07-2017
Specialfremstillet glas til to indvendige pavilloner monteres i det markante, runde trafiktårn på baneterrænet ved Kalvebod Brygge.
Læs hele nyheden
Finske glasløsninger til altaner
12-06-2017
Hos Glarmestre Snoer og Sønner oplever vi øget efterspørgsel på inddækning af altaner. Lige nu leverer vi det finske altaninddækningssystem fra LUMON til altaner i Jyderup.
Læs hele nyheden
Snoers glarmestre hyldes i Glarmesterlauget
22-05-2017
I år kan Ib og Jørgen Snoer fejre hele 60 års medlemskab af Glarmesterlauget.
Læs hele nyheden
Lyngby Stadsbibliotek energirenoveret indefra
15-05-2017
Lyngby Stadsbibliotek er i fuld gang med at blive energirenoveret.
Læs hele nyheden
Altaninddækningssystem giver mange indretningsmuligheder
26-04-2017
Hos SnoerGlas udfører vi altan- og terasseinddækninger med Lumons altansystem, der forlænger udesæsonen. Se hvordan i denne film.
Læs hele nyheden
SnoerGlas søger elitesnedker
24-04-2017
Vil du forme og drive Snoer Træ ind i fremtiden?
Læs hele nyheden
​SnoerAlu indviet
03-04-2017
Flaget vajede flot over SnoerGlas-adressen i Taastrup i lørdags, hvor virksomheden kunne holde navnefest for datterselskabet og facadevirksomheden SnoerAlu, som hidtil har opereret under navnet GGF 2010 ApS.
Læs hele nyheden
Danmarks Indsamling 2017
03-02-2017
Igen i år støtter vi Danmarks Indsamlingen.
Læs hele nyheden
Godt nytår
30-12-2016
SnoerGlas ønsker alle et godt nytår og takker for et spændende arbejdsår.
Læs hele nyheden
Glædelig jul – med årets julebrev
23-12-2016
Fra alle os – til alle jer: En rigtigt glædelig jul og godt nytår!
Læs hele nyheden
SnoerGlas styrkes af navneændring i datterselskab
06-12-2016
Glarmestre Snoer og Sønners datterselskab, facadevirksomheden GGF 2010 ApS, skifter navn til Snoer Alu ApS.
Læs hele nyheden
SnoerGlas til spændende energirenovering i Brønshøj
27-10-2016
Glarmestre Snoer og Sønner leverer en særlig vindueskonstruktion i forbindelse med energirenoveringen af Energicenter Voldparken.
Læs hele nyheden

Tur til Slaglille Svæveklub

28-9-2015​

​Fredag den 28. august var hele Snoer familien på tur til Slaglille Svæveklub. 

Levering og montering af nyt ovenlys, vægge og døre

Juli 2015

Vi har leveret og monteret nyt ovenlys, vægge og døre i samarbejde med vores datterselskab for aluminiumfacader GGF 2010 Aps.

Glasskillevægge opsat i fashionable gamle kontorlokaler i København NV

Juni 2015

na-03-glasskillevaegge

Alle vægge omkring væggen er skæve, loftet hænger 5 cm, hvilket har givet lidt udfordringer til den endelige udformning af væggen.

Glasvæg med stålprofiler

Maj 2015

na-04-glasvaeg

Glasvæg opsat på KU Ole Måløvsvej med stålprofiler opsat omkring døren til træk af ledninger for dørautomatik.

Vækstdag med Væksthus København

April 2015

na-05-vaekstdag

Den 24. april afholdt Glarmestre Snoer og Sønner en vækstdag med Væksthus København. 

Gulvglas med værn over trappe

Marts 2015

na-06-gulvglas

Vi har udført et gulvglas med værn over Trappe i lejlighed i Nordsjælland. 

Snoer var med på Skills i Bellacenteret

Januar 2015

na-07-bellacenter

Den 8-10. januar var Snoer (ved Torben Snoer) primus motor for stand og aktiviteter på Skills i Bellacenteret. 

Ny indretning for DTU Bygn 421 Business

December 2014

na-08-indretning

DTU Bygn 421 Business har fået helt ny indretning. Vi har stået for alle indvendige glaspartier, diske samt udskiftning af alle energiruder. 

Installering af stilrent gulvglas

November 2014

na-09-gulvglas

Gulvglas er et produkt som flere og flere får øjnene op for. Her har vi installeret et virkeligt stilrent et af slagsen. 

Nye standere til adgangskontrol

Oktober 2014

na-10-adgangskontrol

Nykredit skulle have nye standere til adgangskontrol da de eksisterende blev påkørt. 

KU Museumshusets udvendige side lukket med beslag og glas

September 2014

na-11-kumuseum

På KU Museumshuset er udvendig side nu lukket. 

Indvendig og udvendig renovering af KU Museumshuset

August 2014

na-12-kumuseum

På KU Museumshuset er vi i gang med indvendig og udvendig renovering af det gamle ovenlys. 

Udskiftning af gamle termoruder til nye 2-lags energiglas

Juli 2014

na-13-energiglas

For Københavns ejendomme har vi udskiftet 1810 gamle termoruder til nye 2-lags energiglas. 

Levering og montering af alt glas til receptionen på KUA

Juni 2014

na-14-kua

Receptionen på KUA skulle fornyes Elindco har stået for projektet og Glarmester Snoer og Sønner har leveret og monteret alt glas. 

Udskiftning af værn i Frederiksberg Svømmehal

Maj 2014

na-15-frb-svm

Frederiksberg Svømmehal skulle have udskiftet værn til tilskuerområderne. Valget faldt på Snoer og Sønner som udførende. 

Nyt gulvglas i gammel lejlighed

April 2014

na-16-gulvglas

Vi har udført et gulvglas i en gammel lejlighed i København S. Lejligheden var vind og skæv, vi gjorde derfor det at vi først målte op til stålrammer og glas, tastede det hele ind med vinkler og mål i AutoCad. 

Spændende opgave i Rundetårn

Marts 2014

na-17-rundetaarn

Vi har i samarbejde med Arkitekt Søren Munck Mikkelsen og Smedeværkstedet Emil Nielsen udført et "gå på glas" i kernen af Rundetårn. 

Opsætning af automatiske skydedøre på KU

Februar 2014

na-18-skydedoere-ku

Vi har opsat 4 automat skydedøre på KU ved Vor Frues Plads. 

Trappetårn opsat i privat villa

Januar 2014

na-19-trappetaarn

Trappetårn opsat i privat villa i København Ø. Flere andre glarmestre havde sagt nej til opgaven, men vi påtog os den. 

Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:00​

​Fredag

07:30 - 15:30​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Adresser

SnoerGlas

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​​CVR: 1​0521203​​

SnoerAlu

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​CVR: 33255578

Snoe​rTræ

​Lærkevej 13, 2400 København NV

​​CVR: 39555204​

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white