Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Specialister i træløsninger

Renovering af træpaneler, dørkarme og dørpaneler

SnoerTræ har stor ekspertise indenfor fremstilling og montering af fodpaneler, indfatninger og træprofile. Hos SnoerTræ har vi håndværksmæssig kompetence og stor erfaring med at udtænke specialløsninger til de mange gamle lidt skæve ejendomme i København, der til tider kræver utraditionelle løsninger, et skævt øje, og lidt ekstra håndværkssnilde.

I den perfekte verden er alting lige, men i gamle bygninger, er det bare sjældent tilfældet.

Ofte er udtænkning af specialløsninger eller utraditionelle justeringer nødvendige, når alter skævt, ude af vinkel eller har sat sig gennem årene. Her kræver det et skarpt øje for det skæve fremfor det lige.

Træpaneler og træbeklædning til vægge.

I mange af Københavns ældre boliger er træpanelerne en del af boligens historie – og et fint minde om en svunden byggeperiode. Træpaneler til vægge kommer i mange afskygninger og for specialister er træpaneler generelt næsten en hel verden for sig selv. Især i København, hvor typen af træpaneler i de gamle ejendomme typisk varierer fra bydel til bydel. Der er f.eks. forskel på panelerne på Østerbro, Nørrebro og i Rødovre. Desuden har byggerier fra starten af 1900-tallet andre indfatninger end byggerier fra 1970’erne. Det er også vigtigt at være opmærksom på skævheder ved gulv eller vægge. Dels kan der være behov for en kreativ håndværksmæssig løsning, og ikke mindst påvirker skæve gulve panelerne, der gør det sværere at renovere dem.

Løsninger indenfor træpaneler, herunder dørkarme og dørpaneler

Vi tilbyder alle typer træpaneler både til dørkarme, og fodpaneler samt lave træpaneler og høje træpaneler til vægge. Uanset hvilken type gulv du har, så finder vi den rette løsning. Vi hjælper dig også med at lave den helt rigtige radiatorskjuler, så de passer til dine nye træpaneler. Det kan også være at dine dørkarme trænger til en kærlig hånd – og også her kan vi hjælpe.

Vores kompetente tømrer/snedkere står klar til at rådgive dig, give tilbud og udføre arbejdet hurtigt, effektivt og med høj faglighed. Tag kontakt til os allerede i dag ved at skrive til os på mail snoertrae@snoertrae.dk eller ringe til os på telefon 38 34 03 11.

Du kan også indhente et tilbud via vores formular her.


SnoerTræ Aps er den del af SNOER koncernen der også tæller glarmestervirksomheden Glarmestre Snoer & Sønner A/S. Her kan du se mere om alle de glasløsninger, SNOER kan hjælpe med​

Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:00​

​Fredag

07:30 - 15:30​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Adresser

SnoerGlas

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​​CVR: 1​0521203​​

SnoerAlu

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​CVR: 33255578

Snoe​rTræ

​Lærkevej 13, 2400 København NV

​​CVR: 39555204​

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white