Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi kan lægge din træterrasse

Træterrasse for private og virksomheder

Går du og drømmer om en træterrasse? I så fald kan vi med garanti hjælpe. Hos SnoerTræ tilbyder vores tømrer rådgivning og etablering til træterrasse for både private og erhverv, og vi har særligt mange kunder i København, Frederiksberg og Gentofte samt mange andre steder. Vi kan lægge din nye træterrasse i din udestue eller lægge en hævet træterrasse.

​Vi har mange års erfaring, når det kommer til at udføre opgaver i træ. Derfor er du i trygge hænder hos os, og vi garanterer dig den rette løsning, der lever op til dine krav og ønsker.

Hvad koster en træterrasse?

Men hvad koster en træterrasse egentlig? Det afhænger selvfølgelig af forskellige faktorer såsom den enkelte opgaves omfang. Uanset hvad garanterer vi dog en konstruktion til en fordelagtig pris. En træterrasse passer til de fleste boliger, og vi kan etablere en hævet terrasse i træ, der lever op til dine forventninger. Vi har solid erfaring indenfor dette felt, hvor vi udfører store såvel som små opgaver.

Der er f.eks. mange, der vælger en træterrasse i forbindelse med deres udestue. 

Det giver et rigtig flot look, og drømmer du også om en træterrasse til en konkurrencedygtig pris, er du havnet det helt rigtige sted.

​Ring eller skriv med det samme for et godt tilbud

Søger du professionel hjælp til en træterrasse? Vi kan være behjælpelige for både private og erhverv, og vi har mange års erfaring med opgaver i træ. Det vil sige, at du hos os er garanteret den helt rette løsning, der altid har afsæt i lige præcis dine ønsker og behov. Endvidere får du hos os udelukkende fordelagtige priser, og det gælder uanset opgavens størrelse.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, når det kommer til terrasser i træ, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Du kan enten vælge at ringe på telefon: 38 34 03 11 eller sende en besked til mail: snoertrae@snoertrae.dk, og så giver vi dig et godt tilbud på en ny træterrasse.​

Du kan også indhente et tilbud via vores formular her.

Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:00​

​Fredag

07:30 - 15:30​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Adresser

SnoerGlas

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​​CVR: 1​0521203​​

SnoerAlu

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​CVR: 33255578

Snoe​rTræ

​Lærkevej 13, 2400 København NV

​​CVR: 39555204​

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white