Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

100 års erfaring

Snoer skaber logo med spejleffekt til den nye K.B. Hallen

​K.B. Hallen på Frederiksberg i København er en ikonisk sports- og koncerthal fra 1938, der gennem tiden har haft besøg af verdensstjerner som The Beatles, Rolling Stones og Frank Sinatra. I september 2011 gik der ild i hallen, da et halogenspot antændte nogle papkasser.

KB har prioriteret at bygge en hal, der har mange genkendelige træk fra den gamle hal. Det buede tag. Den omkringliggende akse på første sal. De stejle tribuner og det ikoniske logo.

Udvendigt logo

Arkitekten ville have et logo, der lå op af K.B. Hallens gamle profil, kunne skabe blikfang og modstå vind og vejr.

De 180 cm høje bogstaver er skåret i beton, hvorefter der er lagt en varmglødet stålplade med spejleffekt bag udskæringerne. Den rustfri stålplade er poleret op, så den får denne spejleffekt og dermed skaber blikfang.

Betonen er 25 cm, og da man ønskede et mere fremtrædende logo, der ikke lå så dybt i betonvæggen, har Snoer bygget op med plader førend den endelige stålplade kunne monteres.

Dobbeltspejl skaber indvendigt logo

Går man indenfor, vil man opleve et logo der nærmest virker gennemsigtigt og skaber dybde i foyeren. Bogstaverne virker lette, og man har fornemmelsen af, at man står og kigger ud igennem logoet. Denne effekt er skabt med et 6 mm dobbeltspejl, der er lagt bag bogstaverne.

K.B. Hallen forventes at fortsætte æraen som det sportslige og kulturelle kraftcenter.

Selve hallen bliver med sine fleksible tribuner multianvendelig og med en størrelse, der kan imødekomme de fleste af sportslige indendørsarrangementer. Det forventes, som tidligere, at der vil blive afholdt koncerter, og her vil kapaciteten blive op til 4.900 tilskuere.Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:00​

​Fredag

07:30 - 15:30​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Adresser

SnoerGlas

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​​CVR: 1​0521203​​

SnoerAlu

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​CVR: 33255578

Snoe​rTræ

​Lærkevej 13, 2400 København NV

​​CVR: 39555204​

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white