Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Glasvæg til kontor i professionel topkvalitet​

Vi tilbyder som glarmester glasdøre og glasvæg til kontor kan bruges indvendigt som udvendigt. Søger du glasvæg til kontor, er du havnet det rette sted. Hos Glarmestre Snoer og Sønner tilbyder vi alt inden for glasvæg til kontor i højeste kvalitet i København, Frederiksberg, Gentofte og omegn. Glasvæggene tilbydes i mange forskellige varianter, og kan kombineres med træ- eller aluminiumskarme, foldedøre med videre.

Disse indvendige vægge er udført i hærdet glas og med Dorma Alexa besætning. De faste glas er sat op i u-skinner i bund og i top, så du kan få stabil løsning i topkvalitet. Vægge og døre kan udføres i mange varianter, blandt andet indfattet i stål, aluminium og i træ.

Mange års erfaring med glasvægge til kontor

​Vi er eksperter, når der er tale om glasvæg til kontor. Uanset størrelse og omfang, er vi klar til at løfte opgaven. Døre og vægge kan udføres som lydvægge, brandvægge samt isolerede vægge til f.eks en vinkælder eller ud mod det fri.

Kontakt os og hør mere om en kontor glasvæg

​Har du spørgsmål til mulighederne med glasvægge eller glasdøre til kontor i jeres firma, så kan vi altid kontaktes på telefon 38 34 03 11.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:30​​

​Fredag

07:30 - 16:00​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white