Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Specialister i for glasvægge

Glasvæg til kontor i professionel topkvalitet​

Vi tilbyder som glarmester at installere glasdøre og glasvægge til kontorer. De kan bruges indvendigt og udvendigt. Søger du glasvæg til kontor, er du derfor havnet det rette sted. Hos Glarmestre Snoer og Sønner tilbyder vi alt inden for glasvæg til kontor i højeste kvalitet. Vi arbejder for både erhverv og private i København, Frederiksberg, Gentofte og omegn.

Glasvæggene tilbydes i mange forskellige varianter, og de kan kombineres med træ- eller aluminiumskarme, foldedøre, med videre. Det betyder, at du selv er med til at vælge, hvilket look du ønsker. Indvendige vægge er udført i hærdet glas og med Dorma Alexa-besætning. De faste glas er sat op i u-skinner i bund og i top, så du får en stabil løsning i topkvalitet. Vægge og døre kan udføres i mange varianter, blandt andet indfattet i stål, aluminium og i træ.​

Mange års erfaring med glasvægge

​Vi er eksperter, når der er tale om glasvæg til kontor. Uanset størrelse og omfang, er vi klar til at løfte opgaven. Døre og vægge kan udføres som lydvægge, brandvægge samt isolerede vægge til f.eks. en vinkælder eller ud mod det fri.

Vi udfører primært arbejde med glasvægge for virksomheder, som ønsker mødelokaler og kontorer, som virker åbne, men stadig holder på lyden, så alle kan arbejde i ro og fred. Vi har dog også tilbud til private, hvor den mest populære løsning er en New York-glasvæg. Disse vægge er en glasvæg, hvor det rå kombineres med det lækre. 

I stedet for en stor flade, så er det normalt mindre flader, som er opdelt af stål eller andet. Det kan give lys i et mørkt rum, samtidig med at man ikke åbner helt op for støj.

​Kontakt os for at høre mere om en glasvæg til kontor

​Har du spørgsmål til mulighederne med glasvægge eller glasdøre til kontor i jeres firma, så kan vi altid kontaktes på telefon 38 34 03 11 eller via e-mail snoer@snoer.dk. Her kan vi både vejlede dig og svare på spørgsmål om priser. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Du kan også indhente et tilbud via vores formular her.

Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:00​

​Fredag

07:30 - 15:30​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Adresser

SnoerGlas

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​​CVR: 1​0521203​​

SnoerAlu

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​CVR: 33255578

Snoe​rTræ

​Lærkevej 13, 2400 København NV

​​CVR: 39555204​

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white