Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Specialister inden for glas, aluminium og træ

Glarmester med fokus på høj kvalitet og god service

​Er du på udkig efter en glarmester? Hos Snoer er vi specialister i glas, og vi udfører alle former for glasmesteropgaver for private, arkitekter, entreprenører og bygherrer med flere. Vi servicerer kunder i blandt andet Frederiksberg, Gentofte, København og resten af Sjælland. Vi har kort sagt kunder i hele landet og enkelte specialkunder i Europa.

Vi er en fleksibel glarmestervirksomhed, som har fagligt kompetente, handlekraftige og serviceorienterede håndværkere. Derfor er vi eksperter i at levere kundetilpassede glasløsninger i høj kvalitet. Samtidig råder vi over moderne teknologi, som gør os i stand til at udføre opgaver i træ, aluminium og stål. Vi kan hurtigt og effektivt løse både standard- og specialopgaver i krydsfeltet mellem glas, aluminium og træ.

Vi løser alt fra enkelte ruder til store byggesager

Vi har en stor maskin- og bilpark samt en dygtig medarbejderstab. Kombinationen af vores store maskinpark og dygtige medarbejderstab, og 100 års samlet erfaring, giver os en faglig tyngde, der gør os i stand til at løse selv komplekse opgaver.

Vi klarer alt fra en enkelt rude til store byggesager.​​ Der er med andre ord ingen glasmesteropgaver, der er for små eller store.​ Derfor er vi din professionelle glarmester.

​Vi samarbejder bl.a. med IdealCombi, Schüco, Velfac, Velux og Rationel.

Vi tilbyder blandt andet:

Bred vifte af spændende og moderne glasløsninger

Vi udskifter gerne de eksisterende termoruder til nye 2- eller 3-lags energiruder. Vi kan også tilbyde at udskifte hele vindues- og dørelementer.

Desuden er vi eksperter i forsatsvinduer, og vi kan energi- eller lydoptimere gamle vinduer uden at ødelægge de gamle og stilfulde vinduer. Et forsatsvindue med hardcoatet energiglas og lukket ramme isolerer næsten lige så godt som et nyt vindue med energiruder.

Vi er højt specialiserede inden for altaner og terrasser, og vi leverer nogle af verdens mest populære systemer til afskærmning og overdækning af altaner og terrasser. Systemerne, der byder på skræddersyede løsninger, forlænger udesæsonen og bidrager til både energioptimering og lydisolering. En altaninddækning tilfører facaden en ekstra klimazone med højere temperatur. Samtidig medfører det en markant mindre vindbelastning på facaden.

Vi tilbyder også en bred vifte af spændende glasløsninger inden for indvendig og udvendige glasafskærmninger såsom glasdøre og glasvægge. Det kan blandt andet være til kontorer. Du kan vælge imellem vægge og døre i mange varianter, og de kan være indfattet i stål, aluminium og træ.

Vi leverer også lydvægge, brandvægge og isolerede vægge med videre. Desuden leverer vi glasoverdækninger, som giver bygninger et mere eksklusivt og indbydende look. 

Kontakt din glarmester for at få et tilbud

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores ydelser inden for glas, aluminium og træ, og vi kommer gerne ud til en snak om dine ønsker og krav. Herefter kan vi fremsende et uforpligtende tilbud på den ønskede glasløsning. Du kan kontakte din glarmester på telefon 38 34 03 11.

Du kan også indhente et tilbud via vores formular her.

Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:00​

​Fredag

07:30 - 15:30​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Adresser

SnoerGlas

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​​CVR: 1​0521203​​

SnoerAlu

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​CVR: 33255578

Snoe​rTræ

​Lærkevej 13, 2400 København NV

​​CVR: 39555204​

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white