Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Specialister i træløsninger

Tømrer og snedker med stort maskinsnedkeri i København

Hos SnoerTræ kan vi tilbyde både private, kommuner, boligselskaber og erhvervskunder tømrer- og snedkerarbejde. Vi udfører opgaver, relateret til træ, uanset opgavens omfang, og uanset om glas indgår i opgaven eller ej. Vi påtager os også gerne større opgaver til renoveringer eller nybyggeri.

Gennem tiden har vores tømrere og snedkere samlet stor viden og erfaring. Den er nu samlet på vores maskinsnedkeri i København, hvor vores medarbejderes ekspertise strækker sig over en bred vifte af opgaver, relateret til træ.​

Snedkeri i København - med eller uden glas

Men SnoerTræ er ikke et helt almindeligt snedkeri i København. Som en del af SNOER-organisationen har vi særlige kompetencer indenfor opgaver, der relaterer sig til glas. Det giver os store faglige fordele i projekter, der fordrer faglig indsigt i både glas og træ. Nogle vil kalde krydsfeltet mellem træ og glas for vores spidskompetence. For os handler det bare om at kombinere mangeårige kompetencer indenfor alle fagområderne træ, alu og glas.

Da vores glarmestervirksomhed Glarmestre Snoer og Sønner A/S er kendt som én af Sjællands største glarmestervirksomheder, tror mange, at vores snedkeri i København udelukkende laver tømrer- og snedkeropgaver, der relaterer sig til glas. Men en stor del af vores arbejde i SnoerTræ er faktisk rene tømrer/snedker-opgaver.

Fra vores maskinsnedkeri i København leverer vi f.eks.:​

  • Vinduer til fredede bygninger eller unika vinduer
  • Træpaneler, herunder fodpaneler og vægpaneler
  • Radiatorskjulere
  • Trævarer efter model
  • Specialprofiler
  • Fræsning

Tømrer og snedker i København

På vores snedkeri på Lærkevej i København arbejder vi med mange træsorter og mange slags opgaver relateret til træ.

Som tømrer og snedker i København arbejder vi ofte med opgaver til fredede ejendomme. Her er særlige regler for, hvad og hvordan der må ændres på bygningens udseende. Disse regler kræver ofte specialløsninger tilpasset den enkelte situation - og en særlig evne til også at kunne tænke ”skævt”.

Udover vores snedkeri i København, har SnoerTræ et værksted i Glostrup. Vi dækker dermed hele Storkøbenhavnsområdet.​

Tømrer- og snedkerløsninger til hele København

Vores veluddannede medarbejdere besidder alle en høj faglighed, og de er altid klar med kompetent rådgivning og god faglig sparring. SnoerTræ har kapacitet og ekspertise til at varetage mange opgaver indenfor træ. 

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende dialog om dine behov. Du kan skrive til os på mail snoertrae@snoertrae.dk eller ringe på telefon 38 34 03 11.

Du kan også indhente et tilbud via vores formular her.

Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:00​

​Fredag

07:30 - 15:30​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Adresser

SnoerGlas

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​​CVR: 1​0521203​​

SnoerAlu

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​CVR: 33255578

Snoe​rTræ

​Lærkevej 13, 2400 København NV

​​CVR: 39555204​

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white