Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Med energiglas og udskiftning af termorude sparer du penge ved varmeregningen​

Gamle termoruder kan give unødvendige udgifter på varmeregningen.

Ønsker du at undgå varmespild og tårnhøje varmeregninger, udfører Glarmestre Snoer og Sønner alt inden for udskiftning til energiglas i København, Frederiksberg, Gentofte og omegn. Ligger den gamle rude i en tagkonstruktion, som f.eks et ældre Velux-ovenlysvindue, er der endnu flere penge at spare.

​En udskiftning til moderne tolags energiruder kan ofte betale sig selv i sparet energi over en forholdsvis kort tidshorisont. Udover udskiftning af termoruder, udfører vi naturligvis også udskiftning af flækruder, midlertidig afdækning samt alt, hvad der hidrører glasudskiftning til energiglas.

Sig farvel til pengespild med nye energiglas

Til højre ses et termografisk fotografi af en almindelig villa i Danmark. Det ses tydeligt hvordan varmen afgives fra alle glasflader. Det ses også hvordan de skrå flader afgiver mest varme (taget). Glasflader med gamle termoruder i denne region er, grundet varmens opstigning, langt mere energispildende end flader i de lodrette flader.

En moderne tolags energirude har typisk en U-værdi på omkring 1.0. En gammel termorude med to lag ligger tilsvarende typisk på omkring 3.0.

Få et godt tilbud på udskiftning af termorude

​Kontakt os i dag og høre mere de mange muligheder med energiglas og termorudeudskiftning. Du er velkommen til at ringe til din glarmester på telefonen 38 34 03 11 eller skrive en e-mail til os på mailen snoer@snoer.dk​.

Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:30​​

​Fredag

07:30 - 16:00​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white