Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Specialister i energiglas

Spar på varmeregningen med energiglas og udskiftning af termorude

Gamle termoruder kan give unødvendige udgifter på varmeregningen. Ønsker du at undgå varmespild og tårnhøje varmeregninger, så udfører Glarmestre Snoer og Sønner alt inden for udskiftning til energiglas i København, Frederiksberg, Gentofte og omegn.

Ligger den gamle rude i en tagkonstruktion, som f.eks. et ældre Velux-ovenlysvindue, er der endnu flere penge at spare. En udskiftning til moderne tolags energiruder kan ofte betale sig selv i sparet energi over en forholdsvis kort tidshorisont. Udover udskiftning af termorude, udfører vi naturligvis også udskiftning af flækruder, midlertidig afdækning samt alt, hvad der hidrører glasudskiftning til energiglas.​​

Sig farvel til pengespild med nye energiglas

Til højre ses et termografisk fotografi af en almindelig villa i Danmark. Det ses tydeligt, hvordan varmen afgives fra alle glasflader. Det ses også, hvordan de skrå flader, taget, afgiver mest varme. 

Glasflader med gamle termoruder i denne region er, grundet varmens opstigning, langt mere energispildende end flader i de lodrette flader.

En moderne tolags energirude har typisk en U-værdi på omkring 1.0. En gammel termorude med to lag ligger tilsvarende typisk på omkring 3.0. Er termoruden desuden punkteret, så er den ikke særlig pæn at kigge på, samtidig med at den er utæt og spilder energi. Det er derfor et fornuftigt valg at få lavet udskiftning af termorude.

Ønsker du at bevare dine gamle vinduer, så kan vi også sætte forsatsvinduer på dem, så der er bedre isoleret. Nye termoruder er dog ofte at foretrække.

Alt vores arbejde laves på mål, så du er sikker på, at det hele passer til dit hjem. Vi sikrer, at alle dine m2 holdes varme og sunde.

Få et godt tilbud på udskiftning af termorude

​Kontakt os i dag og hør mere om de mange muligheder med energiglas og termorudeudskiftning. Her kan vi også snakke pris og give dig et godt tilbud.

Du er velkommen til at ringe til din glarm​ester på telefonen 38 34 03 11 eller skrive en e-mail til os på mailen snoer@snoer.dk​. Du kan også indhente et tilbud via vores formular her.

Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:00​

​Fredag

07:30 - 15:30​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Adresser

SnoerGlas

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​​CVR: 1​0521203​​

SnoerAlu

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​CVR: 33255578

Snoe​rTræ

​Lærkevej 13, 2400 København NV

​​CVR: 39555204​

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white