Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Radiatorskjuler efter dine ønsker og behov​

Skal du bruge en radiatorskjuler? Hos Glarmestre Snoer og Sønner A/S tilbyder vi radiatorskjulere til både private og erhverv, og vi har især mange kunder fra København, Frederiksberg, Gentofte og omegn. Vi har gennem tiden samlet flere års kompetencer og erfaringer når det kommer til tømrer- og snedkerarbejde. Derfor er vi i stand til at hjælpe med en lang række løsninger, når det kommer til en speciallavet radiatorskjuler og/eller tilpasset radiatorskjuler. På den måde er du hos os garanteret den rette løsning, der lever op til dine ønsker og behov.

Vi tilbyder en skræddersyet radiatorskjuler

Som virksomhed har vi i dag over 40 års erfaring. Derfor kan vi både hjælpe offentlige og private kunder inden for snedker- og tømrerarbejde. Det gælder uanset opgavens omfang samt uden hensyn til om glas indgår i opgaven. Vi tilbyder desuden en skræddersyet radiatorskjuler. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at en radiator sjældent er noget, man gerne vil have fremhævet i sit hjem. Derfor vælger de fleste at skjule den væk bag en mere fiks og simpel løsning.​

Er du interesseret i at skjule din radiator, hvad end det er hjemme i privaten eller på arbejdspladsen, er du med garanti havnet det helt rette sted – og så tilbyder vi endda radiatorskjulere til en fordelagtig pris, alle vil kunne få råd til.

Skriv eller ring i dag for mere information

Har du behov for hjælp til en speciallavet radiatorskjuler, så kontakt os allerede i dag.

Du kan enten vælge at sende os en besked til mail: snoertrae@snoertrae.dk eller ringe på telefon 38 34 03 11.​

Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:30​​

​Fredag

07:30 - 16:00​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white