Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

SnoerAlu leverer facade til kendt bygning i Glostrup

​SnoerAlu ApS, som er specialist i facadesystemer, udfører i øjeblikket en større opgave i Glostrup for entreprenør-firmaet Einar Kornerup A/S.

En markant industribygning med beliggenhed ud til Hovedvejen i Glostrup, er af mange kendt som et mangeårigt tilholdssted for det nu lukkede Computer City. Stedet udvides nu og undergår i øjeblikket en større transformation.

Bygningen har stået ubenyttet hen siden Computer City lukkede for mere end et år siden,​men udbygges nu i begge ender med butikslokaler i et plan. SnoerAlu monterer nye facader i alu og glas.​Ombygningen kommer til at ændre bygningens samlede udtryk, så den fremover vil fremtræde som en moderne butiksejendom med markant forbedrede muligheder for vinduesudstilling.

De nye facadeelementer produceres i SnoerAlu’s egen produktion i Tåstrup, og monteres på stedet af Snoers egne montører.

SnoerAlu er en selvstændig del af Glarmestre Snoer og Sønner A/S, som omfatter SnoerGlas og det nyligt etablerede SnoerTræ ApS.Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:30​​

​Fredag

07:30 - 16:00​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white