Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Specialister i træløsninger

Opsætning af gipsvægge og gipslofter

Vi har mange års erfaring i branchen og tilbyder moderne løsninger med opsætning af gipsvægge og gipslofter i høj kvalitet. Samtidig værner vi også om fredede ejendomme og konstruktioner, du gerne vil bevare.


​Hos SnoerTræ kan vi hjælpe dig med opsætning af gipsvægge og opsætning af gipslofter. Vi hjælper både private og erhvervskunder fra bl.a. Gentofte, Frederiksberg og hele det øvrige København.​

​Professionel hjælp til opsætning af gipslofter- og vægge

Vi kan f.eks. hjælpe med at montere et akustikloft, der skaber ro og god akustik i rummet. Det er både en fordel i private hjem og på kontorer, hvor akustikken kan have stor betydning for arbejdsmiljøet.

Vi tilbyder også montering af gipsvægge som skillevæg, hvis der er brug for opdeling af rum, vådrumsgips (f.eks. på badeværelser), opsætning af gipsloft, loftplader og meget mere.

​Få et tilbud på gipsvægge og -lofter

Kontakt os, og få et tilbud på montering af gipslofter og -vægge. Vi kommer gerne ud og tager en snak om dine ønsker og behov og ser på opgaven. Herefter får du et helt uforpligtende tilbud med en skarp pris.

Ring til os, og hør mere om montering af gipsvægge og gipslofter allerede i dag. Vi står klar til at hjælpe. Du kan også indhente et tilbud via vores formular her.

Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:00​

​Fredag

07:30 - 15:30​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Adresser

SnoerGlas

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​​CVR: 1​0521203​​

SnoerAlu

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​CVR: 33255578

Snoe​rTræ

​Lærkevej 13, 2400 København NV

​​CVR: 39555204​

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white