Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Specialister inden for glas, aluminium og træ

Trædøre og porte efter mål og specifikke ønsker

Står du på nuværende tidspunkt og mangler trædøre eller porte? Måske drejer det sig om helt specifikke mål. I så fald er du landet det rette sted. Hos SnoerTræ tilbyder vores tømrer trædøre og porte efter specialmål. Vi holder til i København, men kører også ud til Gentofte, Frederiksberg og omegn.

Vi har med tiden samlet en bred medarbejderskare med et bredt kompetencefelt. Derfor har vi mere end 40 års erfaring indenfor tømrer-og snedkerarbejde. Det giver os muligheden for at tilbyde en specialfremstillet dør eller port efter dine ønsker.

I tilfælde hvor du blot ønsker en istandsættelse af din nuværende dør eller port, hjælper vi også gerne.

Vi har stor erfaring med at udskifte og reparere døre eller porte i fredede og bevaringsværdige bygninger. Vi kan tilbyde:

  • Garageport
  • Hoveddør
  • Montering af døre og levering af nye døre
  • Udskiftning af indvendige døre
  • Udskiftning af udvendige døre
  • Reparation af dør eller port
  • Fremstilling af nye døre efter specifikke ønsker og må

​Speciallavede porte

Drømmer du om en speciallavet port? Hos SnoerTræ kan vi tilbyde alt indenfor træløsninger. Som både snedker- og tømrerfirma er vi derfor i stand til at lave porte efter specifikke mål. Vi hjælper både erhvervs- og privatkunder med at fremstille de rette løsninger indenfor tømrer- og snedkerarbejde.

Vi er et kompetent og fleksibelt firma, der til hver en tid træder til uanset opgavens omfang. Hvad end det drejer sig om trædøre eller porte, kan du være sikker på, at vores maskinpark og vores bygnings- og inventarsnedkeri er i stand til at fremstille de helt rette løsninger for dig. Vores priser varierer alt efter opgavens omfang. Har du en idé i ærmet, skal du derfor ikke tøve med at forhøre dig hos os, så vi sammen kan finde en ideel løsning.

Vil du vide mere om trædøre eller andet? Kontakt os

Mangler du flere informationer, eller ønsker du et uforpligtende tilbud allerede i dag? Så hører vi meget gerne fra dig. Ring til os på telefon 38 34 03 11, eller send en mail til snoertrae@snoertrae.dk. Du kan også indhente et tilbud via vores formular her.

Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:00​

​Fredag

07:30 - 15:30​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Adresser

SnoerGlas

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​​CVR: 1​0521203​​

SnoerAlu

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​CVR: 33255578

Snoe​rTræ

​Lærkevej 13, 2400 København NV

​​CVR: 39555204​

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white