Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Glasfacader og glasdøre i aluminium​

Hos Glarmestre Snoer og Sønner tilbyder vi alt i glasfacader i aluminium, herunder glasdøre, vinduer og ovenlysvinduer. Vi har over 90 års erfaring som glarmester, og vi har arbejdet med glasfacader i over 30 år. Vi leverer glasfacader til private og erhverv på Frederiksberg, Gentofte og i hele København samt mange andre steder.

Vi har alt i glasfacader til villaer, butikker og ejendomme

Glasfacader udgør en central del af designet på en forretning eller en ejendoms arkitektur, uanset om glasfacaden er helt integreret i huset eller fungerer som klimaskærm. Derfor opfylder alle vores facader høje arkitektoniske krav, ligesom vi lægger stor vægt på kvaliteten i alle vores produkter.

Vores glasfacader kan benyttes til alt fra små facader til udestuer eller ligefrem højtsiddende ovenlysvinduer i en loft til kip-løsning. Vi kan for eksempel tilbyde aluminiumsfacader og skydedøre opsat på en villa, så der kommer udsigt over haven eller vandet.

​​

Kontakt os for at få et tilbud på en facadeløsning

​Du er velkommen til at kontakte os hos Glarmestre Snoer og Sønner for at høre mere om forskellige løsninger inden for glas- og aluminiumsfacader og for at få et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 38 34 03 11. Du kan også vælge at sende en e-mail til os på snoer@snoer.dk. Glarmestre Snoer og Sønner A/S ejer Snoer Alu ApS, der er specialiseret i glas- og aluminiumsfacader. 

Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:30​​

​Fredag

07:30 - 16:00​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white