Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

100 års erfaring

​Snoer Glas leverer til BLOX i samarbejde med Paustian Inventar

​Snoer Glas har leveret og monteret flere indvendige vægløsninger, spejle og farvede glaslåger til BLOX på havnefronten.

SnoerGlas har leveret 4 meter høj skabsvæg med farvede glaslåger som er blevet til i samarbejde med Paustian Inventar, der har stået for store dele af indretningen af BLOX.
”BLOX består ikke bare af blokke, men også af kæmpe glasflader. Der har været tale om en lang proces med mange aktører. Alle materialer er nøje udvalgte og de valgte løsninger har givet hver deres særlige udfordringer,” fortæller Torben Snoer, direktør i Glarmestre Snoer og Sønner
Glasvæggene er bygget op af låger af lamineret glas monteret på rammer af vinkeljern. Alle komponenter til lågerne er monteret i værkstedet, hvorefter det hele er samlet til glasvægge i ankomstrummet, DAC Passage, i BLOX. DAC Passage ligger to etager under terræn, og her går man ned, for at komme op og rundt i BLOX. DAC Passage er også adgangsvejen til havnen – uden at man kommer i kontakt med de mange biler på Chr. Brygge.


Farvet, hærdet og lamineret glas
Den knapt 20 meter lange hovedvæg er bygget op af 16 stk. 4 meter høje og 1,2 meter brede glaslåger. Hver låge består af 12 mm tykke, farvede, hærdede og laminerede glas, limet ned i svejste rammer. De store og meget tunge låger hviler i gulv-drejelejer, og styres i toppen af top-pinoler.

Øverst på en modstående, ligeledes 4 meter høj væg, er 22 mindre låger monteret over en åben reol. Lågerne er her cirka 1,4 meter høje og 1,2 meter brede. Lågerne er også her opbygget på en svejst ramme af vinkeljern, men glasset er her af typen ”Mirastar”, et 12 mm tykt laminat af halvtransparent spejlglas og almindeligt floatglas. Glasset er limet på rammens yderside, som derfor ikke er synlig i den færdige væg.Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:00​

​Fredag

07:30 - 15:30​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Adresser

SnoerGlas

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​​CVR: 1​0521203​​

SnoerAlu

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​CVR: 33255578

Snoe​rTræ

​Lærkevej 13, 2400 København NV

​​CVR: 39555204​

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white