Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Forsatsvinduer i høj kvalitet

Et forsatsvindue kan på en hensynsfuld måde energi- eller lydoptimere gamle vinduer uden at "ødelægge" gamle og stilfulde vinduer. Forsatsvinduet kan med et hardcoatet energiglas og en lukket ramme isolere næsten lige så godt som et nyt vindue, fordi man opnår en væsentlig faktor i isoleringen - nemlig stor afstand mellem yder- og inderglas.​

Hos Glarmestre Sn​oer og Sønner udfører vi mange forskellige slags forsatsvinduer i og omkring København, Frederiksberg, Gentofte og mange andre steder. Forsatsvinduer er, med mindre andet ønskes, oftest monteret med hardcoatet energiglas, men også tolags ruder er en god løsning, der giver yderligere isolering og/eller lyddæmpning.

Effektiv mod trafikstøj​

​Forsatsvinduer kan også give et rigtigt godt værn mod trafikstøj og lignende, uden at alle vinduer skal skiftes ud. I dette tilfælde monteres forsatsvinduerne typisk med et lydlamineret glas eller en tolags rude for yderligere lyd og energi isolering.

  • Traditionelle træforsatsruder til indfatning direkte i vindueskarm. Disse anvendes typisk, hvor man ikke ønsker at tilføje en ekstra indvendig karm, og hvor man ønsker at nye forsatsvinduer skal ligne allerede eksisterende. Typisk udfører vi også her en renovering af de eksisterende hvor alm. floatglas udskiftes med hardcoatet glas. Samtidigt sættes evt. tætningsbånd på, så den bedst mulige tætning opnås.
  • Forsatsruder med egen karm i træ. Denne form for forsatsruder opnår en bedre tætning, fordi den nye karm og forsatsruden passer perfekt sammen, og fordi man ved denne løsning har mulighed for at indbygge gode tætninger mellem karm og ramme. I forhold til aluminium ønskes træ som oftest, hvor "gammelt" look ønskes bevaret.

  • Forsatsruder med egen karm i aluminium. Som træløsningen, blot i aluminium - her kan karmen laves væsentlig mindre. Vi har vores eget system til denne løsning. Se eksempel på den her.

  • Koblede rammer har den store fordel at de kan monteres direkte på vinduesrammen og man derved ikke har et ekstra "lag" der skal åbnes.

​Vi udfører naturligvis service på gamle forsatsvinduer. Se mere om vores skyde- samt hængslede alu-forsats her hos AluCon.​​

Spar på varmeregningen

​Få et gratis vinduestjek - Ring på 38 34 03 11. På energiberegneren kan du hurtigt få overblik over, hvor meget du kan spare ved at udskifte dine gamle forsatsvinduer til nye.

Kontakt os for mere om forsatsvinduer

Har du spørgsmål til priser eller andet vedrørende forsatsvinduer, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 38 34 03 11. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Læs mere om forsatsvinduer her.

Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:00​

​Fredag

07:30 - 15:30​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Adresser

SnoerGlas

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​​CVR: 1​0521203​​

SnoerAlu

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​CVR: 33255578

Snoe​rTræ

​Lærkevej 13, 2400 København NV

​​CVR: 39555204​

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white