Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi kan hjælpe med opsætning af køkkener

Fra radiatorskjulere til specialkøkkener og køkkenmontage i København

Hos SnoerTræ har vi stor viden og ekspertise indenfor opsætning af køkkener - også i det "skæve" København. Vores medarbejdere har stor erfaring med montage af køkkenelementer og bordplader. Vi servicerer boligselskaber, ejerforeninger, virksomheder og private, hvor vi gerne står for hele køkkenentreprisen.

Skræddersyede radiatorskjulere er på mode igen

Radiatorskjulere til byens mange ejendomme i hovedstaden er næsten blevet et varemærke for vores snedkeri. Vi er kendte for specialløsninger i træ til beboelse, ofte i byens smukke bevaringsværdige bygninger.

Renovering og etablering af radiatorskjulere er ét af de fagområder, hvor SnoerTræs snedkeri bidrager til forædling og bevaring af Københavns fine ældre bygninger, der gennemgår restaurering og generel boligrenovering.

Læs mere om radiatorskjulere her.

Køkkenmontage af alle typer køkkener i København

Ud over specialløsninger, monterer vi alle køkkener, uanset hvilket type og mærke af køkken, du vælger. Vores specialløsninger laves i kombination med gængse køkkentyper som KVIK køkken, Vordingborg køkken, HTH køkken eller noget helt fjerde.

Uanset om du har brug for en specialløsning, montering eller rådgivning, om du er privat, virksomhed eller boligforening, så kan SnoerTræ hjælpe dig.

Mere end blot køkkenmontering

Udover specialløsninger og montering af selve køkkenet, yder vi også rådgivning og opmåling til andre projekter i hjemmet, der inkluderer træ som byggemateriale. Som tømrer/snedkere servicerer vi såvel boligforeninger, ejerforeninger, kommuner, virksomheder og private med alle former for råd, vejledning og eksekvering.​

Helt konkret kan vi tilbyde:

  • Køkkenentrepriser
  • Specialløsninger
  • Opmåling
  • Rådgivning
  • Styring af faggrupper

Kontakt os for mere information

Du kan vælge at sende os en mail på snoertrae@snoertrae.dk eller ringe på telefon 38 34 03 11.​ Du kan også indhente et tilbud via vores formular her.

Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:00​

​Fredag

07:30 - 15:30​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Adresser

SnoerGlas

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​​CVR: 1​0521203​​

SnoerAlu

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​CVR: 33255578

Snoe​rTræ

​Lærkevej 13, 2400 København NV

​​CVR: 39555204​

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white