Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kundetilpassede løsninger i høj kvalitet

Snedker og maskinsnedker til alle typer snedkerarbejde

​Leder du efter en snedker? Hos Snoer er vi eksperter i glas, aluminium og træ. Vi leverer kvalitetshåndværk til private og erhverv, herunder arkitekter, entreprenører, rådgivere og bygherrer i blandt andet Frederiksberg, Gentofte, København og resten af Sjælland.

Vi er et fleksibelt snedkerfirma med fagligt kompetente og handlekraftige håndværkere. Vi har eget maskinsnedkeri, men vi har også rullende værksteder, som kan løse opgaver ude på byggepladserne. Dermed kan vi tilbyde kundetilpassede løsninger i høj håndværksmæssig kvalitet.

Vores snedkere har stor faglig indsigt i glas og træ

I 2018 investerede vi i en større maskinpark til snedkerværkstedet. Det har skabt gode rammer og flere muligheder for vores snedkerarbejde. Det betyder, at vi har professionelle faciliteter til at udføre specialopgaver, når vi for eksempel renoverer fredede og bevaringsværdige ejendomme, men også, når vi bygger specialkonstruktioner til moderne byggeri.

Vi beskæftiger en række tømrere, maskinsnedkere og snedkere i vores inventar- og bygningssnedkeri. Alle vores håndværkere har dyb faglig indsigt i både glas og træ, og de har gennem tiden samlet en stor viden og erfaring. Nogle kalder krydsfeltet mellem træ og glas for vores spidskompetence.

Vi er bl.a. specialister i IdealCombi, Schüco, Velfac, Velux, Rationel og lignende systemer.

Vi kan blandt andet lave:

Værkstedet er i øvrigt godkendt som praktiksted for både snedkere og maskinsnedkere.

Vi udfører snedkerarbejde i moderne og fredede bygninger

Vores inventar- og bygningssnedkeri har brede kompetencer inden for snedkerfaget. Vi udfører alle opgaver, som er relateret til træ.

Det er uanset opgavens omfang, og om glas indgår i opgaven eller ej. Vi påtager os gerne større opgaver i forbindelse med renovering og byggeri.

Vi arbejder ofte med fredede ejendomme, og her kommer vores ekspertise med blandt andet træpaneler, dørkarme og dørpaneler til sin fulde ret. Det gør vores ekspertise med træforsatsvinduer​ også. Et forsatsvindue med hardcoatet energiglas og lukket ramme isolerer næsten lige så godt som et nyt vindue. Dermed kan vi bevare bygningens klassiske og stilfulde udseende.

Vi fremstiller også skræddersyede radiatorskjulere, hvilket er en god løsning til eksklusive hjem og fredede ejendomme, hvor radiatorer kan forstyrre det samlede udtryk. Derfor er der mange, som vælger at skjule dem væk bag vores æstetiske, men simple løsninger.

Vi monterer og tilpasser køkkenelementer fra de fleste fabrikanter, og vi har stor erfaring med opsætning i de små skæve københavnerkøkkener. Desuden har vi stor ekspertise med træterrasser til både altaner, udestuer og haver.

Hvad koster en snedker?

Vores priser for en snedker afhænger af opgavens art og omfang. Specialopgaver i fredede bygninger kan være mere omfattende end i moderne boliger. Omvendt stiller de fleste store krav til deres køkken, og derfor vil de fleste køkkenrenoveringer være større opgaver. Vi laver dog også mindre snedkeropgaver. Det kan fx være, at du kun ønsker nye låger og bordplader i køkkenet.

Kontakt os gerne for at høre mere om vores ydelser, og vi tager en snak om dine drømme, ønsker og krav til snedkerarbejdet. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud.

Du kan også indhente et tilbud via vores formular her.

Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:00​

​Fredag

07:30 - 15:30​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Adresser

SnoerGlas

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​​CVR: 1​0521203​​

SnoerAlu

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​CVR: 33255578

Snoe​rTræ

​Lærkevej 13, 2400 København NV

​​CVR: 39555204​

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white