Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Specialister i brandsikringer

Brandglas og brandpartier i stål, træ og aluminium

Hos Snoer tilbyder vi både brandglas og brandpartier i aluminium, stål og træ.

Vi varetager opgaver for både private og erhverv i Gentofte, København og på Frederiksberg samt i andre nærliggende områder.

Vores løsninger lever op til EU’s krav

Brandsikringspartier kan udføres på en lang række forskellige måder. Alle vores løsninger lever op til EU's 30, 60, 90 og 120 minutters krav.

Certificeret leverandør og montør

Vi er certificeret af Vetrotech Saint-Gobain til at levere og montere Lunax Porta Brandbeskyttende helglasdøre og brandpartier. LUNAX Porta er et værdifuldt aktiv for moderne arkitektur. Læs mere om Lunax Porta her.

Skræddersyede brandpartier der ligner alle andre elementer i bygningen

Vores brandpartier kan designes på en måde, så de kommer til at ligne bygningens andre vinduer og døre.​ Du kan finde mere information om vores brandpartier ved at klikke her.

Inddrag os allerede i projekteringsstadiet

​Vi anbefaler, at du, allerede på projekteringsstadiet, retter henvendelse til os vedrørende dit brandglas-projekt.

Der er en lang række krav til såvel funktionalitet, holdbarhed og form, der skal overholdes. Kun produkter og elementer, der er testet og godkendt i den rette sammenhæng kan anvendes.

Vi rådgiver og vejleder dig omkring valg af brandglas

Vi er din rådgivende glarmester. Vi har erfaringer fra en lang række af projekter, hvor der indgår såvel helglasvægge, døre, vinduer, facader og ovenlys. Vi kan derfor tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, så du får den bedst mulige løsning, når du skal have monteret brandglas.

Vi har specialister inden for vores fag, der sidder klar til at rådgive dig om den korrekte anvendelse, når det handler om brandglas. Det gælder også i forbindelse med aluminium, stål og træ.

Kontakt os gerne allerede i dag, så vi kan tage en snak omkring dine ønsker og behov. Vi kan skræddersy den rette løsning til dig, hvad enten den omhandler døre eller vinduer med brandglas eller et komplet brandparti.

Ønsker du information om vores priser, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på din opgave, hører vi også gerne fra dig.

Du kan indhente et tilbud via vores formular her.

Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:00​

​Fredag

07:30 - 15:30​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Adresser

SnoerGlas

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​​CVR: 1​0521203​​

SnoerAlu

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​CVR: 33255578

Snoe​rTræ

​Lærkevej 13, 2400 København NV

​​CVR: 39555204​

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white