Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​​​Send os en e-mail: snoer@snoer.dkmail-ikon

Ring til os: 38 34 03 11​​​ tlf-ikon

Indsigt i glas - Medlem af Glarmesterlauget​​

Lumon: Altan- og terrasseinddækning

Finske Lumon leverer nogle af verdens mest populære systemer til afskærmning og overdækning af altaner og terrasser. Systemerne, der byder på skræddersyede løsninger til moderne altaner og terrasser, forlænger udesæsonen og bidrager til både energioptimering og lydisolering.

Energioptimering med altaninddækning

Målinger udført i Finland og Tyskland viser, at LUMON altaninddækninger kan bidrage med en markant energibesparelse. LUMON-inddækning af altaner tilfører facaden en ekstra klimazone med højere temperatur, og giver samtidig en markant mindre vindbelastning på facaden. Således kan altaninddækninger bryde kuldebroer, så fx gulvets temperatur hæves. Resultatet er dokumenteret energibesparelse på op til 10,7 %.

Lydisolering med inddækkede altaner:

LUMONs altaninddækninger kan være en effektiv løsning i støjplagede omgivelser. En dokumenteret reduktion på op til 19 dB kan i mange tilfælde være dét der redder nattesøvnen i boliger ved stærkt trafikerede veje.

Forlæng sommeren med altan- og terrasseafskærmning

Lumons rammeløse altanlukninger forvandler nemt en altan eller terrasse til en havestue, der forlænger sommeren. De letbetjente foldeglas giver helt nye muligheder for at udnytte altanen i ydersæsonerne, da glaspanelerne - uden at forstyrre udsigten - kan holde vind, regn eller kulde ude.

På smukke sommerdag kan de sammenfoldelige altanlukninger nemt skydes til side, så sommeren kan nydes fuldt ud. Lumons altaninddækninger bidrager tillige med en dokumenterbar energibesparelse og giver en mærkbar reduktion af eventuelle støjgener.


Læs mere om Lumons systemer her:

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag og Søndag

07:30 - 16:30​

07:30 - 16:30

07:30 - 16:30

07:30 - 16:30

07:30 - 16:00

Lukket

Kontakt

Lærkevej 17, ​2400 København NV


​​Telefon: 38 34 03 11

​E-mail: snoer@snoer.dk  

​CVR: 1052 1203

Glarmester Snoer & Sønner
Lærkevej 17
2400 København NV