Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​​​Send os en e-mail: snoer@snoer.dkmail-ikon

Ring til os: 38 34 03 11​​​ tlf-ikon

Indsigt i glas - Medlem af Glarmesterlauget​​

Altan- og terrasseinddækning

Vi leverer nogle af verdens mest populære systemer til afskærmning og overdækning af altaner og terrasseinddækning. Systemerne, der byder på skræddersyede løsninger til moderne altaner og terrasser, forlænger udesæsonen og bidrager til både energioptimering og lydisolering.

​Hos Glarmestre Snoer og Sønner tilbyder vi alt inden for inddækning til altan og terrasse i København, Frederiksberg, Gentofte og omegn.

Energioptimering med altaninddækning

Målinger udført i Finland og Tyskland viser, at altaninddækning kan bidrage med en markant energibesparelse. Inddækning af altaner tilfører facaden en ekstra klimazone med højere temperatur, og giver samtidig en markant mindre vindbelastning på facaden. Således kan altaninddækninger bryde kuldebroer, så fx gulvets temperatur hæves. Resultatet er dokumenteret energibesparelse på op til 10,7 %.​

Lydisolering med inddækkede altaner

​En altaninddækning kan være en effektiv løsning i støjplagede omgivelser. En dokumenteret reduktion på op til 19 dB kan i mange tilfælde være dét, der redder nattesøvnen i boliger ved stærkt trafikerede veje.

Forlæng sommeren med altan- og terrasseafskærmning

​Rammeløse altanlukninger forvandler nemt en altan eller terrasse til en havestue, der forlænger sommeren. De letbetjente foldeglas giver helt nye muligheder for at udnytte altanen i ydersæsonerne, da glaspanelerne - uden at forstyrre udsigten - kan holde vind, regn og kulde ude.

På smukke sommerdage kan de sammenfoldelige altanlukninger nemt skydes til side, så det gode vejr kan nydes fuldt ud. Altaninddækning bidrager desuden med en dokumenterbar energibesparelse og giver en mærkbar reduktion af eventuelle støjgener.

Du kan læse mere om vores andre systemer her:

Altaninddækning

Terrasseinddækning

Kontakt os med dine spørgsmål

​Har du spørgsmål til vores løsninger med altaninddækning eller terrasseinddækning, priser eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 38 34 03 11 eller ved at sende en e-mail til snoer@snoer.dk. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag og Søndag

07:30 - 16:30​

07:30 - 16:30

07:30 - 16:30

07:30 - 16:30

07:30 - 16:00

Lukket

Kontakt

Lærkevej 17, ​2400 København NV


​​Telefon: 38 34 03 11

​E-mail: snoer@snoer.dk  

​CVR: 1052 1203