Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Se tidligere udførte opgaver

​Snoer får større restaureringssag på sjællandsk slot​

Snoers glarmestre har bidraget med klassisk glarmesterkompetence på en større restaureringssag i Nordsjælland. På en fredet, historisk ejendom har Snoer stået for restaureringen af de oprindelse vinduer efter Slots- og Kulturstyrelsens retningslinjer.

Alle de oprindelige, kittede vinduesrammer og glas er grundigt gennemgået, kategoriseret og registreret. Hvor det er skønnet nødvendigt bliver de gamle glas udtaget af Snoers  glarmestre med anvendelse af klassisk håndværktøj og en infrarød kitlampe, som blødgør det gamle kit.

Snedker-entreprenøren overtager derefter og afrenser vinduernes rammer og karme til rent træ. Gamle beslag afmonteres om nødvendigt, og istandsættes eller udskiftes med specialfremstillede erstatninger. Nedbrudt træ i de gamle rammer udluses på værksted og det hele grundmales med klassisk linoliemaling.

​Herefter kan Snoers glarmestre igen komme til for at montere glas i rammerne. Hvor de oprindelige, mundblæste glas er intakte, monteres disse forsigtigt i linoliekit. Hvor de oprindelige glas enten er beskadigede eller tidligere er udskiftet med moderne floatglas, anvender Snoer specielt restaureringsglas, som ligner det oprindelige mundblæste glas til forveksling.

Til mindre vinduesrammer anvendes et nyfremstillet, mundblæst glas af typen ”Restauro”, mens større rammer monteres med industrielt fremstillet glas af typen ”Restover”, en moderne, støbt kopi af mundblæst glas.

Sidst, men ikke mindst bliver vinduerne, når kitfalsen efter et par dage har dannet hinde, malet med klassisk linoliemaling.​

Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:00​

​Fredag

07:30 - 15:30​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Adresser

SnoerGlas

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​​CVR: 1​0521203​​

SnoerAlu

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​CVR: 33255578

Snoe​rTræ

​Lærkevej 13, 2400 København NV

​​CVR: 39555204​

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white