Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Se tidligere udførte opgaver

Altaninddækning i Herlev

​​Glarmestre Snoer og Sønner har leveret et nyt, finsk glassystem til de mange altaner i Hjortegården i Herlev i forbindelse med en større boligrenovering.​​​

Det nye glassystem løfter boligen betydeligt både æstetisk og energimæssigt. Hermed opnås varmebesparelser og mulighed for at bruge rummet i vinterhalvåret.

​Et stort antal altaner inddækkes på lejlighederne i Hjortegården, som undergår en større boligrenovering. I flere af blokkene har over 40% af beboerne valgt vores glasløsning, hvor fronten af altanen lukkes med en glasfoldedør og siderne forsynes med glasskydevinduer. Det anvendte foldedørssystem er et nyt produkt fra finske Lumon, som vi hos Glarmestre Snoer og Sønner har forhandlingen af.

Med en elegante glasløsning, bliver fronterne på altanerne forsynet med en foldedør, hvor bundskinnen er nedsænket i gulvet, så det ikke syner af så meget og så man undgår at boligen får et uheldigt trin midt i gulvet. Altanens overflader og strukturer beskyttes med glasløsningen – og det uden at lyset, der strømmer ind i boligen, reduceres. Mens foldedøren og glasinddækningen om vinteren hjælper med at holde kulde og støj ude af boligen, kan beboeren om sommeren åbne helt op for frisk sommerluft.

Vil du vide mere om det nye glassystem, så kontakt os.

Se mere om altaninddækning her.

Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:00​

​Fredag

07:30 - 15:30​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Adresser

SnoerGlas

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​​CVR: 1​0521203​​

SnoerAlu

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​CVR: 33255578

Snoe​rTræ

​Lærkevej 13, 2400 København NV

​​CVR: 39555204​

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white