Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Se tidligere udførte opgaver

Bæredygtigt værn i glas og træ til DTU

Danmarks Tekniske Universitet, DTU i Lyngby valgte bæredygtigt ”genbrug” kombineret med ombygning i stedet for udsmid og erstatning.

Innovation er en del af DTU´s DNA. Universitetet er et arnested for nytænkning. Her er innovation en fast del af pensum.

Viljen til at udvikle nye kreative og bæredygtige idéer har også været central i ændringen af eksisterende limtræsgelændere i administrationsbygningen.

SnoerGlas har i tæt parløb med DTU-projektleder og arkitekt Birgitte Lind Petersen afprøvet forskellige løsningsmodeller. F.eks. har gelænderet været forsøgt forhøjet med et stålgelænder.

Klaus Lind Sørensen og Torben Snoer, direktører for henholdsvis SnoerTræ og SnoerGlas har været rådgivere på projektet, som blev udført for Intern A/S.​

​Specialløsning i glas og træ

Den endelige løsning blev at forhøje det eksisterende gelænder med 21 cm ved at montere nye 63 x 120 mm limtræsbjælker - flere steder i 18 meters længde, ovenpå det gamle ved hjælp af specialfremstillede stålankre. Afstand mellem betonbrystning og det gamle gelænder blev lukket med lamineret personsikkerhedsglas, fastholdt af klembeslag iskruet henholdsvis betonbrystning og underside af limtræsbjælke.

Opgaven på DTU er et godt eksempel på de specialopgaver som SnoerGlas og SnoerTræ kan løse i fællesskab. I tæt samarbejde med kunden og ved at krydse vores faglige kompetencer indenfor glas og træ, projekterer og leverer vi specialløsninger, tilpasset kundens specifikke behov.

Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:00​

​Fredag

07:30 - 15:30​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Adresser

SnoerGlas

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​​CVR: 1​0521203​​

SnoerAlu

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​CVR: 33255578

Snoe​rTræ

​Lærkevej 13, 2400 København NV

​​CVR: 39555204​

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white