Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Se tidligere udførte opgaver

Coloplast

​Da Coloplasts domicil i Humlebæk skulle energirenoveres blev der taget specielle løsninger i brug.​ Domicilet består af flere bygninger med fire meters mellemrum, som er bundet sammen til én bygning ved hjælp af en stor glaskonstruktion.

​Komplicerede rytterlys udført med Velux og Schüco: Kombinationen af to ovenlyssystemer fra Schüco og VELUX blev den kosteffektive specialløsning, da glaskonstruktionen på Coloplasts domicil blev renoveret.​​

Hele 270 meter rytterlys udgør ovenlyset i domicilet, og da de skulle renoveres var det en kompliceret opgave. Rytterlysene løber sammen flere steder og den nye løsning skulle visuelt svare til nogle rytterlys, der var renoveret nogle år tidligere. Desuden skulle der tages hensyn til indeklima, lys og træk i de høje rum under rytterlysene.

De nye samlinger imellem de forskellige rytterlys krævede, at man kombinerede to forskellige systemer. Velux kunne nemlig levere den bedste løsning til de 270 meter rytterlys, hvor en standardløsning var optimal. Samlingerne imellem forskellige rytterlys krævede derimod elementer med meget forskellige mål, og de var derfor optimale at lave i Schüco-profiler. Idéen om at kombinere de to systemer og dermed levere en skræddersyet specialløsning kom fra Glarmestre Snoer og Sønner og vores datterselskab, SnoerAlu.


Med den nye løsning ser glassene i ender og sammenløb ud til at være udført i samme system. Løsningen gør også, at man altid kan se himlen, idet de gardiner, der tidligere var monteret, nu er fjernet . Dermed har bygningen fået et bedre lysindfald og et betydeligt æstetisk løft. Sidst men ikke mindst betyder den nye flotte glaskonstruktion et bedre indeklima i bygningens mellemgange.​​

Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:00​

​Fredag

07:30 - 15:30​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Adresser

SnoerGlas

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​​CVR: 1​0521203​​

SnoerAlu

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​CVR: 33255578

Snoe​rTræ

​Lærkevej 13, 2400 København NV

​​CVR: 39555204​

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white