Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

SnoerGlas til spændende energirenovering i Brønshøj

Glarmestre Snoer og Sønner leverer en særlig vindueskonstruktion i forbindelse med energirenoveringen af Energicenter Voldparken.

Energicenter Voldparken i Brønshøj moderniseres efter alle kunstens regler. Den nedlagte skole, som i dag danner rammerne om lokale aktiviteter inden for natur og kultur, bliver nu energirenoveret, herunder forsynet med energirigtige vinduer.
​Det er en opgave med høj kompleksitet at modernisere de koblede vinduer, og derfor ligger opgaven godt i tråd med specialistkompetencer inden for træ og glas, som vi i Glarmestre Snoer og Sønner har.

Byggeriet er født med koblede vinduer, men den udvendige påkoblede ramme forsvinder nu, hvor det gamle glas bliver erstattet med energieffektive ruder. Den oprindelige udvendige ramme af teaktræ bliver erstattet med et påskruet glasanslag, der bliver beklædt med bronzeret zink på ydersiden.

Der er tale om en samlet løsning, der løfter vinduernes energital, samtidig med at den visuelle udformning og dimensionerne fremstår som oprindeligt.


​På projektet udfører vi blandt andet:

  • ​Energirenovering af 369 vinduer med koblede rammer
  • ​Isætning af nye energiruder
  • ​Tilpasning af vinduerne, som også smøres og forsynes med tætningsliste

Dertil udskifter vi også 420 meter træbaldakiner. De eksisterende er udført i malet fyrretræ, mens de nye monteres i træsorten IPE, der er EUTR-godkendt bæredygtigt brasiliansk hårdttræ: En udfordrende opgave både snedkerfagligt og materialemæssigt.

Projektet blev indledt med indtil flere komplette mock-ups, så vi kunne teste og dermed finde ud af, præcis hvordan det bedst lod sig gøre. Bygherre på renoveringen er Københavns Ejendomme, og hovedentreprenøren er Hovedstadens Bygningsentreprise ApS.Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:30​​

​Fredag

07:30 - 16:00​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white