Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

100 års erfaring

​Speciallavede glasvægge til 1700 tals bygning i København

Speciallavede glasvægge til 1700 tals bygning i København

Engang var Toldbodgade i København porten til en fremtid i Amerika. I dag byder gaden langs havnen på fashionable kontordomiciler i gamle charmerende og bevaringsværdige pakhusbygninger. Men når skæve bygninger møder moderne behov, er der brug for glarmesterarbejde fra øverste hylde.

    


Glasvægge står måske ikke umiddelbart på listen over glarmesterens mest udfordrende opgaver – men når bygningen er skæv og systemer ikke spiller sammen med det gamle bygningsværk, skal der tegnes og udarbejdes specialløsninger, der kan udfordre selv den mest trænede glarmester.

Fra tegning til færdig specialløsning
SnoerGlas har forestået hele processen fra tegning og projektering til montage af nye glasvægge til

moderne kontorfaciliteter i Københavns historiske kvarter. - En spændende glarmesteropgave, hvor SnoerGlas anvendte digital ”Proliner” til at opmåle og tegne glasvæggene, der skulle passes ind i den gamle bygning fra 1700-tallet.

”På denne opgave blev glasvæggene ikke blot defineret efter størrelse, system, glas og beslag. Her kom håndværket i centrum, fordi specialløsningen skulle passes ind i et gammelt skævt pakhus og samtidig skulle opfylde moderne krav og behov. I en sådan sag er det nyere teknologi der understøtter og udvikler håndværket - glarmesteriet og kompetencen i sig selv, der bliver bindeleddet mellem gammelt og nyt”, siger Torben Snoer, SnoerGlas om opgaven i Toldbodgade i Københavns historiske bydel.


Se flere fotos her.

Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:00​

​Fredag

07:30 - 15:30​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Adresser

SnoerGlas

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​​CVR: 1​0521203​​

SnoerAlu

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​CVR: 33255578

Snoe​rTræ

​Lærkevej 13, 2400 København NV

​​CVR: 39555204​

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white