Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Elevatortårn i glas til førende designvirksomhed i Humlebæk

​​Der er en stigende tendens til at lave elevatortårne i glas. Det er imidlertid risikofyldt glarmesterarbejde, der kræver såvel præcision som glasteknisk viden, man kun får gennem en masse erfaring eller den helt rette uddannelse. Derfor er det de færreste glarmestre, der vil arbejde med de krævende glasinddækkede elevatortårne. Hos SnoerGlas har vi en ekspert i vores egen Tobias Snoer, som er uddannet Glasbygningstekniker i Tyskland. En uddannelse der ikke er mulig at tage i Danmark.

Selvom Elevatortårnene i glas rent glasteknisk er enormt krævende, er de et hit hos arkitekterne, der ser stor værdi i de æstetiske muligheder. Men det kræver noget helt særligt at kunne rådgive og vejlede arkitekterne ordentligt. Da uddannelsen som glasbygningstekniker ikke findes i Danmark, kan det derfor være udfordrende at få den rette rådgivning i sager som disse. Det er absolut nødvendigt at besidde de rigtige glasfaglige kompetencer, hvis man som glarmester påtager sig rådgivningen i sådanne sager.

SnoerGlas har de seneste seks måneder rådgivet, leveret og monteret flere elevatortårne. Det seneste blev leveret til en førende designvirksomhed i Humlebæk. Hos designvirksomheden er elevatortårnet lidt af en eyecatcher, der komplementerer det ældre bygningsdesign, og giver et helt nyt udtryk.

Her kan du læse nærmere om de tekniske detaljer og mere om selve projektet i Humlebæk.

Du kan også læse den flotte og omfattende artikel fra byggeplads.dk her.Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:30​​

​Fredag

07:30 - 16:00​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white