Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

100 års erfaring

Vi fusionerer med Søren Lind Sørensen ApS

​Fusionen mellem de to virksomheder er en videreudvikling af et eksisterende godt samarbejde, som giver mulighed for en bedre udnyttelse af synergier og faglige kompetencer.

Med fusionen, der træder i kraft den 1. juli 2018, bliver Klaus Lind Sørensen fra firmaet Søren Lind Sørensen, direktør i det nyoprettede selskab, Snoer Træ ApS. Han indtræder ved fusionen i Snoer koncernens ejerkreds.

”Vi har længe ønsket at styrke vores snedkeri. Med fusionen får vi mere kapacitet og flere stærke kompetencer, så vi kan imødegå en stigende tendens til brug af træ i fremtidens byggeri”, lyder det fra Torben Snoer, direktør i Snoer koncernen.

Også Klaus Lind Sørensen glæder sig til fusionen, som åbner nye muligheder.

”Med fusionen bliver vi en del af et stærkt team med et anerkendt navn og en solid platform, der har de samme værdier og det samme fokus på høj kvalitet, som vi selv har. Det vil gavne virksomhedens videre udvikling og styrke os på markedet for større glarmester-, og tømrer/snedkeropgaver. Vi kan samtidig udnytte synergierne inden for administration, salg og markedsføring, og det giver plads til det, vi helst vil – at fokusere på fagligheden og sikre løsninger af høj kvalitet til glæde for vores kunder.”

Som led i fusionen, udvides det nuværende snedkerværksted på Lærkevej i Københavns Nordvestkvarter. Udvidelsen af snedkeriet vil skabe de fremtidige rammer for Snoers snedkerarbejde, herunder specialarbejde til bl.a. renovering af de mange fredede ejendomme i København. Virksomheden vil fortsat servicere sine kunder fra værkstederne i Nordvest, Glostrup og Taastrup.

Klaus Lind Sørensen bringer sine fagligt stærke medarbejdere med ind i Snoer Træ ApS, og dermed ind i Snoer koncernen, som også tæller glarmesterfirmaet Glarmestre Snoer og Sønner A/S og facadevirksomheden Snoer Alu ApS.Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:00​

​Fredag

07:30 - 15:30​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Adresser

SnoerGlas

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​​CVR: 1​0521203​​

SnoerAlu

​Lærkevej 17, 2400 København NV

​CVR: 33255578

Snoe​rTræ

​Lærkevej 13, 2400 København NV

​​CVR: 39555204​

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white