Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​​​Send os en e-mail: snoer@snoer.dkmail-ikon

Ring til os: 38 34 03 11​​​ tlf-ikon

Indsigt i glas - Medlem af Glarmesterlauget​​

​SNOER energirenoverer Skt. Annæ Gymnasium

Skt. Annæ Gymnasium, som er Danmarks eneste skole der integrerer folkeskole, gymnasium og musikskole, er i øjeblikket under renovering.


De mange vinduer kræver en vis værkstedskapacitet med mulighed for serieproduktion og stærke kompetencer indenfor glas og træ. Opgaven er et godt eksempel på, hvorfor vi sidste år strategisk valgte at opgradere vores træværksted SNOER Træ gennem fusionen med Søren Lind Sørensen ApS.

Serieproduktion i krydsfeltet mellem glas og træ

”Vi har oplevet en stigning i både større og mindre opgaver, der ligger i krydsfeltet mellem glas og træ. Derfor valgte vi sidste år at opgradere vores træværksted, så vi både fagligt og kapacitetsmæssigt er bedre rustet. En opgave som denne er en større serieproduktion, der både kræver en vis værkstedskapacitet og de kompetencer indenfor glas og træ, som vi har aflæst efterspørgsel på i markedet”, fortæller Torben Snoer.

Renoveringen af vinduerne kommer til at foregå ved at vinduespartierne tages ud og hjemtages til SNOER’s eget træværksted i København NV. Malingen på vinduesrammerne indeholder bly, ikke i høj koncentration – men dog nok til, at der skal tages miljømæssige hensyn. Vinduerne skilles ad, slibes, fræses og repareres, nye udvendige træ-forrammer fremstilles, monteres og vinduerne males. Dernæst indsættes nye energiruder mod nord og solafvisende energiruder mod syd - før vinduerne kan monteres.

Om TRUST:

Strategisk partner til Byggeri København, Københavns Kommunes Bygherreenhed. Bag TRUST står virksomhederne KANT arkitekter, Enemærke & Petersen, Nøhr & Sigsgaard, GHB Landskab, Dominia og Norconsult med Rekommanderet som tilknyttet rådgiver.

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag og Søndag

07:30 - 16:30​

07:30 - 16:30

07:30 - 16:30

07:30 - 16:30

07:30 - 16:00

Lukket

Kontakt

Lærkevej 17, ​2400 København NV


​​Telefon: 38 34 03 11

​E-mail: snoer@snoer.dk  

​CVR: 1052 1203

Glarmester Snoer & Sønner
Lærkevej 17
2400 København NV