Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​​​Send os en e-mail: snoer@snoer.dkmail-ikon

Ring til os: 38 34 03 11​​​ tlf-ikon

Indsigt i glas - Medlem af Glarmesterlauget​​

Gassehaven: bedre indeklima i privatboliger

"Vi har nærmest fået et helt nyt hus efter renoveringen, for vi kan nu benytte klimarummet til det, som det faktisk er lavet til. Førhen var rummet ikke særligt anvendeligt; det var alt for varmt om sommeren, og alt for koldt om vinteren.” 

Sådan siger Jens Krohn, som bor i Gassehaven og som er en af de beboere, der er glade for den glasløsning, vi har udført i hans hjem.

I Gl. Holte ligger de arkitekttegnede boliger Gassehaven, og her har vi udført flere spændende glasløsninger med SnoerGlas. Her er store glaspartier i atriet blevet udskiftet, og det har ikke blot hævet boligens æstetik, men også forbedret indeklimaet.

Opgaven er udført med blik for detaljen og respekt for arkitekten Palle Suenssons oprindelige ideer.

Det kræver specialkompetencer at udskifte både de store ovenlysvinduer, glasfacaden og det tilhørende træværk, og samtidig bibeholde respekten for boligens arkitektur og historie. Klimaskærmen skal være så godt isoleret, at der ikke opstår kuldenedfald fra de store glasoverflader.

Med den nye glasløsning er vinduerne udskiftet med trelags-solafvisende energiruder. Ruderne har en høj isoleringsværdi og en særdeles god lystransmission på trods af det solafskærmende glas. Dermed skaber glaskonstruktionen et betydeligt bedre indeklima for boligens beboere.

Læs mere om projektet i Gassehaven

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag og Søndag

07:30 - 16:30​

07:30 - 16:30

07:30 - 16:30

07:30 - 16:30

07:30 - 16:00

Lukket

Kontakt

Lærkevej 17, ​2400 København NV


​​Telefon: 38 34 03 11

​E-mail: snoer@snoer.dk  

​CVR: 1052 1203