Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​​​Send os en e-mail: snoer@snoer.dkmail-ikon

Ring til os: 38 34 03 11​​​ tlf-ikon

Indsigt i glas - Medlem af Glarmesterlauget​​

Glarmester i København / Frederiksberg med stor indsigt i glas

Meget har ændret sig siden Johan Snoer i 1922 grundlagde firmaet. Igennem årene er virksomheden vokset fra at være en traditionel glarmesterforretning til en virksomhed med 38 medarbejdere, der tilbyder totalløsninger i glas, aluminium, stål og træ. Rådgivning af arkitekter og ingeniører i forbindelse med projektering og opgaveløsning er i dag en naturlig del af virksomhedens hverdag. Det stiller krav til opdateret viden, koordinering og løbende tilpasning af ressourcerne.

Indsigt i glas

En ting har dog ikke ændret sig siden glarmesterfirmaets start. Det er de værdier, som er gået i arv efter grundlæggeren Johan Snoer - den faglige stolthed og det omhyggelige arbejde. Vi kalder det "INDSIGT I GLAS".

Medarbejderne og miljøet er vigtigt

Vort væsentligste råstof er vore engagerede medarbejdere. Derfor er arbejdsmiljøet og værktøjet vigtigt for os. Kun ved at have kvalificerede, motiverede og engagerede medarbejdere er vi i stand til at yde den bedste service og den korrekte løsning.​​

​Også miljøet spiller en central rolle i vore løsningsforslag. I vort valg af glas og hjælpematerialer tilstræber vi altid at anvende produkter, der sikrer det rette glas på rette sted, og som samtidig belaster miljøet mindst muligt.

Tradition og fornyelse

Glarmesterfirmaets navn er i dag Glarmestre Snoer og Sønner A/S. Opgaverne spænder stadig fra udskiftning af en enkelt rude til en komplet entreprise med beregninger, logistik og faglig kunnen. I dag består glarmesterfirmaets ledelse af Torben Snoer, Henrik Torp og Ida Snoer samt Ib og Glarmester Jørgen Snoer

Kan du spare på varmeregningen?

​Få et gratis Vinduestjek - Ring på 38 34 03 11

Prøv også energiberegneren og få et hurtigt overblik over hvor meget du ca. kan spare

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag og Søndag

07:30 - 16:30​

07:30 - 16:30

07:30 - 16:30

07:30 - 16:30

07:30 - 16:00

Lukket

Kontakt

Lærkevej 17, ​2400 København NV


​​Telefon: 38 34 03 11

​E-mail: snoer@snoer.dk  

​CVR: 1052 1203