Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​​​Send os en e-mail: snoer@snoer.dkmail-ikon

Ring til os: 38 34 03 11​​​ tlf-ikon

Indsigt i glas - Medlem af Glarmesterlauget​​

Forsatsvinduer med energiglas

Et forsatsvindue kan på en hensynsfuld måde energi- eller lydoptimere gamle vinduer uden at "ødelægge" gamle og stilfulde vinduer. Forsatsvinduet kan med et hardcoatet energiglas og en lukket ramme, isolere næsten lige så godt som et nyt vindue, fordi man opnår en væsentlig faktor i isoleringen, nemlig stor afstand mellem yder- og inderglas.​

Hos Glarmestre Snoer og sønner udfører vi mange forskellige slags forsatsvinduer i og omkring København, Frederiksberg, Gentofte og mange andre steder. Forsatsvinduer er, med mindre andet ønskes, oftest monteret med hardcoatet energiglas, men også 2-lags energiruder er en god løsning, der giver yderligere isolering og/eller lyddæmpning.

Effektivt mod trafikstøj​

​Forsatsvinduer kan også give et rigtigt godt værn mod trafikstøj og lignende, uden at alle vinduer skal skiftes ud. I dette tilfælde monteres forsatsvinduerne typisk med et lydlamineret glas eller en 2-lags rude for yderligere lyd og energi isolering.

  • Traditionelle træforsatsruder til indfatning direkte i vindueskarm. Disse anvendes typisk hvor man ikke ønsker at tilføje en ekstra indvendig karm og hvor man ønsker at nye forsatsvinduer skal ligne allerede eksisterende. Typisk udfører vi også her en renovering af de eksisterende hvor alm. floatglas udskiftes med hardcoatet energiglas. Samtidigt sættes evt tætningsbånd på, så den bedst mulige tætning opnås.
  • Forsatsruder med egen karm i træ. Denne form for forsatsruder opnår en bedre tætning fordi den nye karm og forsatsruden passer perfekt sammen og fordi man ved denne løsning har mulighed for at indbygge gode tætninger mellem karm og ramme. I forhold til aluminium ønskes træ som oftest hvor "gammelt" look ønskes bevaret.

  • Forsatsruder med egen karm i aluminium. Som træ men i aluminium kan karmen laves væsentlig mindre. Snoer og sønner har deres eget system til denne løsning

  • Koblede rammer har den store fordel at de kan monteres direkte på vinduesrammen og man derved ikke har et ekstra "lag" der skal åbnes.

​Vi udfører naturligvis service på gamle forsatsvinduer. Se mere om vores skyde- samt hængslede alu-forsats her hos AluCon.​​

Spar på varmeregningen

​Få et gratis vinduestjek - Ring på 38 34 03 11. På energiberegneren kan du hurtigt få overblik over hvor meget du kan spare ved at udskifte dine gamle forsatsvinduer til nye med energiglas.

Kontakt os for mere om forsatsvinduer

Har du spørgsmål til priser eller andet vedrørende forsatsvinduer, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 38 34 03 11. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Læs mere om forsatsvinduer her:

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag og Søndag

07:30 - 16:30​

07:30 - 16:30

07:30 - 16:30

07:30 - 16:30

07:30 - 16:00

Lukket

Kontakt

Lærkevej 17, ​2400 København NV


​​Telefon: 38 34 03 11

​E-mail: snoer@snoer.dk  

​CVR: 1052 1203