Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​​​Send os en e-mail: snoer@snoer.dkmail-ikon

Ring til os: 38 34 03 11​​tlf-ikon

Indsigt i glas - Medlem af Glarmesterlauget​

​SnoerGlas søger elitesnedker

Vil du forme og drive Snoer Træ ind i fremtiden?

Vi søger en dygtig bygningssnedker til at lede, drifte og udvikle vores snedkerværksted Snoer Træ hos Glarmestre Snoer og Sønner i København. Der er tale om ledende og strategisk vigtig funktion med evt. mulighed for ejerandel eller kompagniskab til den rette person.

Om dig

Du er bygningssnedker i eliten. Du har tårnhøje kvalitetskrav og en god portion kreativitet, som gør dig til specialist indenfor dit felt.

  • Du er uddannet bygningssnedker og gerne bygningskonstruktør og har solid erfaring indenfor dit felt enten fra en ledende stilling eller som selvstændig erhvervsdrivende.
  • Du arbejder selvstændigt med såvel tilbud, ordrehåndtering, opsøgende salg og projektstyring i kombination med dine høje faglige kompetencer. Du er serviceminded og behersker til fulde dansk i skrift og tale.
  • Du er fagligt ambitiøs og har flere års erfaring og stærke referencer, du kan henvise til – især indenfor kombinationen glas/træ.
  • Du kan lide at bruge dit fag på tværs af faggrænser, så du udvikler dine kompetencer på tværs af fagområderne glas, alu og træ.
  • Du er klar til nye faglige udfordringer både personligt og fagligt og har lyst og evne til at bringe Snoer Træ til næste niveau.

Om os

SnoerGlas har et stærkt brand indenfor løsninger i krydsfeltet mellem glas, alu og træ. Vi er blandt Sjællands større glas- og facadevirksomheder og anerkendte for vores høje håndværksmæssige kvalitet og kreative specialløsninger.

Vi leverer håndværk til såvel nybyg som renovering af Københavns gamle bevaringsværdige bygninger, og har f.eks. leveret glasløsninger til Charlottenborg, Kødbyen og Rundetårn. 

SnoerGlas anerkendes for vores dybe indsigt i glas, alu og træ – faglige kompetencer som vi har opbygget gennem generationer siden virksomhedens start i 1922. Vi har høje faglige forventninger til os selv og er kendte for vores specialløsninger og høje håndværksmæssige kvalitet.

I det daglige fungerer vi som én stor Snoer-familie på tværs af vores to adresser i Københavnsområdet.

Du vil have et godt snedkerværksted i Københavns Nordvestkvarter at arbejde med, solide erfarne medarbejdere og en stærk administration til at bakke dig op.

Vi har fokus på trivsel, gode kollegaer og tilbyder den rette person gode udviklingsmuligheder, masser af fagligt spændende udfordringer, et stærkt brand og en attraktiv lønpakke.

Er du selvstændig erhvervsdrivende vil der være mulighed for en form for kompagniskab, til gavn for begge parter.

Er det dig, der skal forme og drive Snoer Træ ind i fremtiden, så send dit CV, ansøgning samt eventuelle anbefalinger til snoer@snoer.dk og mærk ansøgningen ”Elitesnedker”. 

Yderlige spørgsmål om stillingen kan indhentes hos Torben Snoer på tlf.: 20 22 66 54

Vores telefon er åben:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag og Søndag

07:30 - 16:30​

07:30 - 16:30

07:30 - 16:30

07:30 - 16:30

07:30 - 16:00

Lukket

Kontakt

Lærkevej 17,
​2400 København NV

​​Telefon: 38 34 03 11

​E-mail: snoer@snoer.dk  

​CVR: 1052 1203

Glarmester Snoer & Sønner
Lærkevej 17
2400 København NV