Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Næsten 100 års erfaring

Nyheder - Nye projekter

På denne side viser vi løbende de spændende projekter vi er i gang med eller lige har afsluttet igennem året.

​August

Fredag den 28. august var hele Snoer familien på tur til Slaglille Svæveklub. Klubben havde sørget for at 3 fly stod klar til at Snoers medarbejdere fik en uforglemmelig tur. Alle tilmeldte medarbejdere fik mulighed for at få en tur med direkte udsigt til himlen gennem den formstøbte plexiglas rude over cockpitten. Ledelsen havde sørget for fantastisk vejr og alle medarbejdere var enige om at det var en oplevelse man kun få gange får magen til.​

Juli

Vi har leveret og monteret nyt ovenlys, vægge og døre i samarbejde med vores datterselskab for aluminiumfacader GGF 2010 Aps. Glasset er soldæmpende så overophedning i rummet undgås. Rummet tjener som forbindelsesgang mellem husets 2 fløje. Ovenlyset er udført i højisolerede profiler i systemet Schüco FW50+ samt AWS/ADS 75SI.

Juni 2015

Glasskillevægge opsat i fashionable gamle kontorlokaler i København NV. Alle vægge omkring væggen er skæve, loftet hænger 5 cm, hvilket har givet lidt udfordringer til den endelige udformning af væggen.

Maj 2015

Glasvæg opsat på KU Ole Måløvsvej med stålprofiler opsat omkring døren til træk af ledninger for dørautomatik.

April 2015

Den 24. april afholdt Glarmestre Snoer og Sønner en vækstdag med Væksthus København. På mødet blev vores muligheder for vækst og forbedring diskutteret. Alle medarbejdere var yderst veloplagte og deltog ivrigt i debatten og de efterfølgende vækstide runder.

Marts 2015

Vi har udført et gulvglas med værn over Trappe i lejlighed i Nordsjælland. Glasset er sat op i stålramme og opsat på en forhøjning i træ så man kan komme under på trappen.

Januar 2015

Den 8-10. januar var Snoer (ved Torben Snoer) primus motor for stand og aktiviteter på Skills i Bellaceneteret. Vi havde et par fantastiske dage derude med massere af besøgende og villige lærlinge der gav ydede en stor indsats.

​Vinder af Skills for Glarmester - Niklas Christophersen, Taastrup, EUC Nordvestsjælland, Nielsenglas.dk ApS

Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:30​​

​Fredag

07:30 - 16:00​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white