Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Næsten 100 års erfaring

Nyheder - 2014

Her viser vi de spændende projekter vi var med til at løfte i 2014.​

December 2014

DTU Bygn 421 Buisness har fået helt ny indretning. Vi har stået for alle indvendige glaspartier, diske samt udskiftning af alle energiruder. Renoveringen er sket i samarbejde med DTU's dygtige byggerådgivere samt Elindco der havde hovedentreprisen.

November 2014

Gulvglas er et produkt som flere og flere får øjnene op for. Her har vi installeret et virkeligt stilrent et af slagsen. Glasset er installeret som brandglas med ekstra slidlag på toppen. Et slidlag der har givet os nogen problemer idet overfladespændingerne mellem de to glas giver nogen små olieringe.

Oktober 2014

Nykredit skulle have nye standere til adgangskontrol da de eksisterende blev påkørt. Da Snoer oprindeligt havde udført standerne blev vi tilkaldt.

September 2014

På KU museumshuset er udvendig side nu lukket. De sidste beslag og glas er genindsat og alt er fuget og tæt. Bemærk den forskellige farve i glassene, det er de gamle glas der er genanvendt og sat op på de samme sider, nye glas er koncentreret på ende gavlen.

August 2014

På KU museumshuset er vi i gang med indvendig og udvendig renovering af det gamle ovenlys. Pt er vi klar med de indvendige dele. Træværk er renoveret og malet. Støvlyset er taget ud og afvasket. Konservatorerne er nu i gang med det detaljerede arbejde at genskabe de malede mønstre på bjælkerne underside.

Juli 2014

For Københavns ejendomme har vi udskiftet 1810 gamle termoruder til nye 2-lags energiglas. Arbejdet er, for at forstyrre mindst muligt i udlejernes dagligdag, blevet udført fra kl.17.00 til kl. 7.00. Oven i det store logistik arbejde hele tiden at have ruder parat på adressen midt i København, har vi håndteret PCB fra butylen i de gamle ruder.

Et udsnit af facaden mod gaden. Alle ruderne sidder i et ældre aluminiumssystem med indvendige glaslister.​

Et "view" over en af tagterrasserne hvor også alle ruder er blevet skiftet.​

Juni 2014

Receptionen på KUA skulle fornyes Elindco har stået for projektet og Glarmester Snoer og Sønner har leveret og monteret alt glas. Glasset i fronten er buet efter en af arkitekten fastslået diameter. Skydelågerne er leveret af Dorma i en af os fastslået diameter. Alt glas er nedfældet i en bundskinne og limet sammen. Hele konstruktionen bliver meget let og gennemsigtig og skåner receptionisterne for støj og træk.

Hverdagen i KUA's reception er travl og mange kommer forbi i de op til 3 låger udført i buet glas påmonteret Dorma Manet beslag. Glas og beslag er leveret af DSG.​​

Maj 2014

Frederiksberg svømmehal skulle have udskiftet værn til tilskuerområderne. Valget faldt på Snoer og Sønner som udførende. Værnene blev udført i sammensvejste natureloxerede rundprofiler i en kraftig udførsel. Eloxeringen er ligeledes ekstra modstandsdygtig så den kan holde til det hårde korrosive miljø der forefindes i en svømmehal.

April 2014

Vi har udført et gulvglas i en gammel lejlighed i København S. Lejligheden var vind og skæv, vi gjorde derfor det at vi først målte op til stålrammer og glas, tastede det hele ind med vinkler og mål i AutoCad. Derefter kunne vi overføre CAD tegning til vores CNC glasskærebord. Med glasskærebordet kunne vi "tegne" på masonitplader, som blev skåret ud og kontrolleret på stedet. Små nødvendige korrektioner blev påført skabelonerne, tegnet ind i Autocad og nye skabeloner blev udskåret på glasbordet.

Glas og stål blev udført ud fra tegningerne, og som sikkerhed blev stålrammer til at bære glasset holdt op mod skabelonerne, så vi var helt sikre på alle mål holdt. Med denne lidt "omstændige" proces kunne vi minimere fuger og sikre at det forholdsvis dyre gulvglas passede perfekt. Hele montagen af 3 stk.gulvglas kunne klares på en dag.

Et ud af de 3 gulvglas set nedefra.​

Set oppe fra.​

Andet gulvglas set nedefra. Læg mærke til de gamle bjælker og skæve mure.​

Marts 2014

Vi har i samarbejde med Arkitekt Søren Munck Mikkelsen og Smedeværkstedet Emil Nielsen udført et "gå på glas" i kernen af Rundetårn. Det har været en meget spændende opgave med mange udfordringer. Deriblandt at få glasset ind i Rundetårn, få det hejst på plads og ikke mindst i sidste ende at få det støvfrit. Glasset er udført i 5 lag de nederste 3 sat sammen til en massiv konstruktion der i alt er lidt over 5 cm tyk. En tykkelse der gør at glasset kan bære alle, der kan komme ind og kigge de 26 m ned i Rundetårns indre.

Attraktionen åbner den 26. marts og kan ses på TV2 Lorry her: TV 2 Lorry Rundetårn

Billedet af vores medarbejdere er taget nede fra stilladset, der nu er fjernet.​

Februar 2014

Vi har opsat 4 automat skydedøre på KU ved Vor Frues Plads. Dørene udmærker sig ved at være ekstremt høje i forhold til deres bredde, samt alle at være lavet i bruneret kobber, så de smukt falder ind i de flotte gamle omgivelser. Dørene er udført i samarbejde med Nørholm og Lemming A/S, der har stået for alt automatikken.

Januar 2014

Trappetårn opsat i privat villa i København Ø. Flere andre glarmestre havde sagt nej til opgaven, men vi påtog os den. Det krævede 2 mands opmåling en hel dag, dag trappen var i hærdet glas og skulle sidde præcist. Der var ingen mulighed for at sætte laser eller lignende op, så der var en vej.... Godt gammeldags målebånd, vaterpas og en god portion omtanke. Heldigvis passede det hele til fuldkommenhed og pånær et par misforståelser med glasleverandøren kunne det hele sættes op i første forsøg.

Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:30​​

​Fredag

07:30 - 16:00​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white