Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Telefon: 38 34 03 11

​E-mail: snoer@snoer.dk

Borgmesterbesøg hos SNOER

Det blev et spændende møde, hvor temaerne strakte sig fra socialt ansvar, ansættelse af lærlinge, rekruttering af håndværkere og akademikere, offentlige udbud - og mangel på parkeringspladser. Og så blev der fra SNOERS side sat fokus på, at indkøbspolitikken i Københavns Kommune også bør sætte fokus på socialt ansvar samt gode arbejds- og lønvilkår – i fair konkurrence.


Forsvinder håndværket fra bybilledet?

I en tid hvor man fra politisk side, gerne vil tilskynde ungdommen til en erhvervsfaglig uddannelse, er det betænkeligt, at der er så få erhvervsområder i København. En byudvikling der hen over årene har betydet, at flere og flere håndværksvirksomheder flytter væk fra Københavns mest centrale bydele. - Og et faktum der gør, at håndværket bliver usynligt i bybilledet og dermed ikke understøtter en øget opmærksomhed hos de unge, når de skal vælge erhvervsuddannelse.


”Det er en byudvikling som hænger dårligt sammen med vores klimamål og et politisk ønske om at få flere unge ind i håndværksfagene, hvis alle skal udenfor byen for at arbejde, lød det fra Ida Snoer, bestyrelsesformand for SNOER.

Torben Snoer, glarmester og direktør supplerede: ”Takket være vores størrelse, et stærkt fagligt engagement i Glarmesterlauget og en glarmesteruddannelse i Holbæk, er vi som håndværkervirksomhed i København endda godt stillet, når det kommer til rekruttering af f.eks. lærlinge. Men vi klemmes inde med de nye parkeringsregler her i Nordvest, der gør, at vores medarbejdere ikke kan købe parkeringslicens, når de er på arbejde. De offentlige transportformer gør det nemlig ikke altid muligt at komme på arbejde tidligt om morgenen. Det har vi f.eks. oplevet med medarbejdere fra Frederikssund. Men det er jo her i byen, vi gerne vil være. Også selvom pladsen er trang og vores materialer kræver lidt plads. Det er derfor ikke altid optimalt at vores biler holder på gaden, selvom det officielt er muligt med vores licens til erhvervsparkering.”


”Vi har allerede nu medarbejdere, der tager cyklen, når de skal ud på opmålinger. Det kan også mange gange være både det hurtigste og billigste ”, fortalte Klaus Lind Sørensen, der sidste år fusionerede sin virksomhed Søren Lind Sørensen i Glostrup med SNOER i Nordvest. Håndværkere på cykler vil nok også i fremtiden blive mere almindeligt, jo svære og dyrere, det bliver at parkere i byen.

Borgmester Cecilia Lonning-Skovgaard sluttede mødet af med at fortælle, at SNOER ikke er de eneste, der er ramt af udfordringer med de nye parkeringsregler i Nordvest, og at man fortsat fra politisk side har fokus på problematikken. ”Der skal fortsat være plads til virksomheder i byen”, sluttede hun.


På mødet deltog:

Fra Københavns Kommune:

Borgmester Cecilia Lonning-Skovgaard 

Kontorchef Mariane Becker Andersen 

Pressechef Claus Bøggild


Fra SNOER

Administrerende Direktør Torben Snoer

Bestyrelsesformand og Administrationschef Ida Snoer

Direktør SnoerTræ, Klaus Lind Sørensen 
HR- Koordinator Heidi Viderø


Fra Håndværkerforeningen:

Jakob Bo Andersen

Telefontid:

​Ring på: 38 34 ​03 11

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

07:30 - 16:30​

07:30 - 16:30

07:30 - 16:30

07:30 - 16:30

07:30 - 16:00

Lukket

Lukket

Adresser

SnoerGlas

​Lærkevej 17, 2400 København NV

Egevej 4, 2600 Glostrup

​​​SnoerAlu

Rugvænget 22A, 2630 Taastrup

SnoerTræ

​Lærkevej 13, 2400 København NV

Egevej 4, 2600 Glostrup

Kontaktoplysninger & sociale medier

​​​Send os en e-mail: snoer@snoer.dk mail-ikon

Ring på: 38 34 03 11 tlf-ikon