Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Glarmester med fokus på kvalitet og god service

Vi er en yderst kvalitetsbevidst glarmestervirksomhed, der udfører alle gængse glarmesteropgaver i Frederiksberg, Gentofte, København og resten af Sjælland. Vi har kunder landet rundt og enkelte specialkunder i Europa.

Ud over at være specialister i glas, har vi også stor viden og moderne teknologi til at udføre opgaver i træ, aluminium og stål. Dette gør os meget fleksible og sætter os i stand til hurtigt og effektivt at løse både standard og special opgaver i krydsfeltet glas, alu og træ. 

Kort og godt: Indsigt i glas.​ Derfor er vi din professionelle glarmester.

Kompetent og fleksibelt firma

Glarmestre Snoer og Sønner A/S råder over en stor maskin- og bilpark, samt en stor medarbejderstabel. Den store kompleksitet i vores medarbejders og maskinparks sammensætning, giver os en faglig tyngde, der gør os kompetente og handlekraftige i alt, hvad der vedrører glas.

Opgaverne vi kan løfte går lige fra en enkelt rude, der skal kittes til store byggesager.​​​ Som glarmester er der altså ingen opgaver, der er for små eller store!​

​​​Kontakt din glarmester for et godt tilbud

​Som din lokale glarmester betjener vi hele København, Storkøbenhavn, Sjælland og resten af Danmark og Europa efter behov, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 38 34 03 11, for mere information.​

Vores telefon er åben:

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:30​​

​Fredag

07:30 - 16:00​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Kontakt

Ring til os på telefon:​

​​​​​38 34 03 11

Send os en e-mail:​

Find os på sociale medier:​

facebook_white​   linkedin_white