Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Telefon: 38 34 03 11  ​E-mail: snoer@snoer.dk

Om os

Snoer er en glarmester- og facadevirksomhed, med speciale i glasløsninger, funderet på indsigt i materialerne glas, alu og træ.

Moderselskabet Glarmestre Snoer og Sønner A/S har rødder tilbage til 1922, hvor Johan Snoer første gang åbnede sin lille glarmesterbutik i Københavns Nordvestkvarter. Siden er datterselskabet Snoer Alu ApS, som er specialister i aluminiumsløsninger, kommet til.

Organisationen tæller i dag 55 medarbejdere, fordelt på to adresser i hovedstadsområdet. Sammen og hver for sig, leverer de to virksomheder og deres snedkerværksted system- og specialløsninger indenfor glas, alu og træ.

Hos os kan du få løst enhver opgave inden for glas alu og træ – og vi leverer både til private og professionelle kunder, det gælder f.eks.:

Bolig

Fra udskiftning af enkelte ruder til større energirenoveringer. Fra glasgulve til udestuer og inddækkede altaner. Ingen opgave er for lille - eller for stor. Vi mestrer alle glasløsninger til den moderne bolig.​

Facader

Energirenoveringer af fredede huse såvel som glaspartier i moderne nybyggeri. Vores løsninger er mangfoldige, og bygger på stærke håndværksmæssige kompetencer og en dyb indsigt i glas, alu og træ.

Specialløsninger

Specialløsninger er vores kernekompetence. Vi anerkendes for den fagligt tunge rådgivning vi yder, og den kreativitet og fleksibilitet vi udviser i vores projekter.Hos os er specialløsninger en del af dagligdagen.

Erhverv

Snoer Alu ApS er specialister i aluminium og glasfacader til erhverv samt inddækning af altaner og udestuer. Med fleksible alu-systemer, og isamarbejde med vores moderselskab Glarmestre Snoer og Sønner, skaber vi unikke glasløsninger.

Telefontid:

Ring på: 38 34 ​03 11​

​Mandag - Torsdag

07:30 - 16:30​​

​Fredag

07:30 - 16:00​​

​Lørdag - Søndag

Lukket

Kontaktoplysninger & sociale medier

​​​Send os en e-mail: snoer@snoer.dk mail-ikon

Ring på: 38 34 03 11 tlf-ikon